Responsive Menu
Add more content here...


Reținut de polițiștii din Zalău, după ce a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere

by Tiberius NICODA
0 comment 289 views
A+A-
Reset
La data de 8 iulie 2024 a fost depistat în trafic de către  polițiști, pe strada Meteorologiei din municipiul Zalău, un bărbat de 36 de ani, din Zalău în timp ce conducea un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Astfel, în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 36 de ani, din Zalău, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
În data de 9 iulie 2024, bărbatul  în cauză va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.
Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului de 36 de ani.
Să nu uităm că, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Atenție! Imaginile foto sunt cu caracter ilustrativ.

You may also like

Leave a Comment