Responsive Menu
Add more content here...


Reținut de polițiștii din Jibou și arestat de magistrați, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe

by Tiberius NICODA
0 comment 86 views
A+A-
Reset
În data de 7 iulie 2024 ,  un tânăr de 26 de ani, din Jibou,fost depistat în trafic, în localitatea Gâlgău Almașului, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Persoana a fost  condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
În data de 8 iulie 2024,în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, a tânărului în cauză cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Jibou, cu propunere de arestare preventivă.
Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Jibou a admis propunerea procurorului și a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Cercetările în cauză au fost preluate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Atenție!Imaginile foto sunt cu caracter ilustrativ.

You may also like

Leave a Comment