Responsive Menu
Add more content here...


Republicanii de la Atletic termină anul cu înfrângeri

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 68 views
A+A-
Reset

În ultimele jocuri din acest an, atât juniorii A, cât şi juniorii B au pierdut în deplasarea de la LPS Satu Mare


Dacă în sezonul trecut, Atletic Zalău avea pretenţii la locurile fruntaşe în Campionatul Naţional de juniori republicani, în această ediţie de campionat, gruparea de sub Meseş a decăzut. Din cauza lotului restrâns, atât la juniori A, cât şi la juniori B, Atletic a pierdut contactul cu primele locuri încă din turul de campionat. Au fost şi momente bune pentru cele două grupe care au legat câteva victorii, însă cea mai bună clasare a fost locul 4, pentru juniorii A.

Pe acestă poziţie va încheia anul echipa pregătită de Claudiu Cornaci, care în penultima rundă a pierdut în deplasarea de la LPS Satu Mare. Prima repriză a aparţinut gazdelor, care la pauză au avut avantaj minim, însă la reluare, Atletic a egalat prin Marius Muntean jr. Formaţia sălăjeană a început să pună în pericol poarta adversă, însă pe o contră, LPS Satu Mare a făcut 2 – 1. Sătmărenii au mai marcat pe final şi au câştigat cu 3 – 1 astfel că şi-au consolidat locul 3 la juniori A. Atletic va încheia anul pe locul 4, cu toate că în ultima etapă din acest an programată la final de săptămână va sta.

“Având în vedere că ne-am confruntat cu probleme de lot de când a început campionatul, consider că am avut un parcurs destul de bun. Sperăm să arătăm mai bine la meciurile din primăvară”, a spus antrenorul Claudiu Cornaci.

Juniorii B antrenaţi de Marius Muntean au pierdut şi mai clar jocul de la LPS Satu Mare, la o diferenţă de cinci goluri. Atletic a contat foarte puţin în ofensivă şi a marcat un singur gol, în timp ce apărarea a fost depăşită complet, sătmărenii reuşind să înscrie de şase ori.

La juniori B, Atletic se află pe locul 4, dar poate termina anul pe locul 5, în cazul în care CSS 2 Baia Mare câştigă în deplasarea de la Viitorul Cluj. După runda de la final de săptămână în care Atletic va sta, campionatul se va întrerupe mai bine de 3 luni, urmând să se reia pe 15 martie, când gruparea zălăuană va juca în deplasare, la Luceafărul Oradea.

Juniori A: LPS Satu Mare – Atletic Zalău 3 – 1

Juniori B: LPS Satu Mare – Atletic Zalău 6 – 1

You may also like

Leave a Comment