Responsive Menu
Add more content here...


“Republicanii” de la Atletic au câştigat cu ambele grupe la Minaur Baia Mare

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 39 views
A+A-
Reset

Juniorii A s-au impus cu 5 – 3, reuşind să revină după ce gazdele au condus cu 3 – 1, în timp ce juniorii B au bătut cu 5 – 0 deşi au jucat din minutul 20 în inferioritate numerică


În cadrul etapei a XVII-a din Campionatul Naţional U 19 şi U 17, CS Atletic a reuşit să câştige cu ambele grupe, în deplasarea de la Minaur Baia Mare.

Juniorii A au bifat a opta victorie reuşind să treacă cu 5 – 3 de Minaur Baia Mare după un meci disputat. Zălăuanii au deschis scorul, dar maramureşenii au egalat până la pauză, iar în partea secundă s-au desprins şi au condus cu 3 – 1. Gruparea zălăuană nu a renunţat şi a avut un final de meci foarte bun în care a marcat de patru ori. Raul Colcer, Neluţu Berbenţi şi Mihai Ardelean au semant o victorie importantă pentru CS Atletic care ocupă locul 4 şi este la 6 puncte de podium.

“În acest campionat ne vom bate pentru locul 3, dar jucătorii trebuie să fie serioşi pentru a reuşi acest lucru. Mai avem două meciuri de disputat în acest an şi sperăm să facem cât mai multe puncte”, a spus Claudiu Cornaci, antrenorul juniorilor A.

O victorie mult mai clară au reuşit juniorii B, care s-au impus cu 5 – 0. Din nou, echipa antrenată de Marius Muntean a avut probleme de efectiv şi s-a deplasat cu doar 11 jucători la Baia Mare.

Din minutul 20, Atletic a rămas în 10 oameni, dar şi în inferioritate numerică s-a descurcat bine şi a mai marcat patru goluri.

“Am câştigat fără probleme acest meci, dar ne-am confruntat cu probleme de lot şi de data aceasta. Jucătorii s-au concentrat la joc, cu toate că am jucat în 10 oameni din prima repriză. Sperăm ca în pauza de iarnă să ne redresăm şi să ne putem pregăti cât mai bine”, ne-a declarat Marius Muntean, antrenorul juniorilor B.

La juniori B, Atletic se află pe locul 5, având 16 puncte. Două meciuri mai are de jucat gruparea zălăuană în acest an. Duminică va juca acasă cu CSS 2 Baia Mare, iar sâmbăta viitoare se va deplasa la LPS Satu Mare.

Juniori A: Minaur Baia Mare – Atletic 3 – 5 (1 – 1)

Au marcat: Neluţu Berbenţi (2), Raul Colcer (2) şi Mihai Ardelean

Juniori B: Minaur Baia Mare – Atletic 0 – 5 (0 – 2)

Au marcat: Sebastian Nicoraş (3), Gabriel Radu şi Sergiu Ardelean

You may also like

Leave a Comment