Responsive Menu
Add more content here...


Remiză spectaculoasă între CS Barcău Nuşfalău şi Vulturul Mintiu Gherlii, în returul barajului pentru Liga a III-a

După un categoric 8 - 2 în tur în favoarea campioanei judeţului Cluj, gruparea de pe Valea Barcăului şi-a mai spălat din păcate în faţa propriilor fani, reuşind să termine la egalitate disputa cu un adversar mult mai valoros. Sălăjenii au avut o revenire importantă de la 0 - 2 şi 1 - 3, reuşind să conducă cu 4 - 3, dar în cele din urmă, partida de pe Stadionul "Nicolae Mandel" s-a terminat cu scorul de 4 - 4

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 939 views
A+A-
Reset

Încă din meciul tur, CS Barcău Nuşfalău şi-a irosit orice speranţă de promovare, după ce a cedat pe terenul celor de la Vulturul Mintiu Gherlii, la o diferenţă de şase goluri.

A fost 8 – 2 pentru campioana judeţului Cluj, care pentru returul de la Nuşfalău a venit foarte relaxată.

Sălăjenii au fost cei care şi-au dorit mai mult de la meciul de duminică, mai ales că aveau de spălat ruşinea din tur faţă de proprii suporteri, care şi de această dată au venit în număr mare la meci, în tribune fiind prezenţi peste 300 de spectatori.

CS Barcău Nuşfalău a început din nou partida cu trac, iar la nici 3 minute de la  fluierul de start al arbitrului FIFA – Iuliana Demetrescu –  oaspeţii aveau deja 0 – 1.

Din minutul 15, tabela indica 0 – 2, astfel că cei prezenţi la meci îşi făceau griji ca nu cumva, campioana Sălajului să piardă din nou la scor.

Surprinzător, sălăjenii au reintrat în joc la reuşita lui Tonko Robert din minutul 19, dar la pauză s-a intrat cu 1 – 3.

A urmat o repriză secundă foarte bună făcută de elevii lui Adrian Damian. În minutul 57, Raul Stanciu a redus din diferenţă după ce a marcat dintr-un penalty, iar după nici 3 minute, Răzvan Pop a făcut ca scorul să arate 3 – 3.

Momentele bune ale gazdelor au continuat, iar CS Barcău Nuşfalău a preluat conducerea în minutul 66, după ce Cosmin Sabou a marcat din penalty.

Campioana Sălajului a sperat într-o victorie şi a condus până în ultimele 10 minute, dar clujenii au reuşit egalarea, iar partida s-a terminat cu un spectaculos 4 – 4.

Vulturul Mintiu Gherlii promovează în Liga a III-a cu scorul general de 12 – 6, în timp ce CS Barcău Nuşfalău rămâne cu satisfacţia că a câştigat primul titlu din istorie la seniori, însă din toamnă va juca tot în Liga a IV-a.

CS Barcău Nuşfalău  – Vulturul Mintiu Gherlii 4 – 4 (1 – 3)

Au marcat: Tonko Robert, Raul Stanciu, Răzvan Pop și Cosmin Sabou, respectiv Mihai Szabo (2), Mihai Onicaş şi Tudor Tothăzan

CS Barcău: Vlad Bonțe – Răzvan Pop, Cătălin Pop, Cătălin Anghel (cpt.), Silviu Crișan, Mario Ciurbe, Tonko Robert, Cosmin Sabou, Jamison Ingram, Raul Zmole și Adelin Neaga. 𝐀𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐞𝐯𝐨𝐥𝐮𝐚𝐭: Tudor Mare – Raul Stanciu, Olimpiu Ardelean și Tonko Csongor. 𝐑𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐞: Matei Grecu și Ionuț Lontea. 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫: Adrian Damian. 𝐃𝐞𝐥𝐞𝐠𝐚𝐭: Nagy Mihaly. 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯: Robert Goie

You may also like

Leave a Comment