Responsive Menu
Add more content here...


Reîntâlnire cu voleiul. SCM Zalău a organizat un turneu cu şase echipe din prima ligă

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 68 views
A+A-
Reset

Fiecare echipă a disputat câte trei meciuri amicale. Rezultatele contează mai puţin la aceste turnee amicale, iar antrenorii au urmărit cu totul alte aspecte, mai ales că mai multe echipe se aflau în faţa primelor jocuri amicale


La finele săptămânii trecute, la Sala Sporturilor din Zalău a avut loc un turneu de volei la care au participat şase echipe din Divizia A1. Alături de SCM Zalău, clubul organizator, au mai fost prezente SCMU Craiova, Ştiinţa Explorări Baia Mare, Corona Braşov, Unirea Dej şi “U” Cluj. A fost alcătuit un sistem în care fiecare echipă să dispute trei meciuri.

Au fost trei zile pline de volei la Zalău, în care echipele au avut şansa să vadă toţi jucători din lot, mai ales că mai multe echipe s-au aflat la primele meciuri amicale.

Aşa a fost şi cazul celor de la Sport Club Municipal Zalău. Echipa pregătită de Rainer Vassiljev a debutat cu o victorie în faţa celor de la Corona Braşov. A fost un meci în care antrenorul grupării de sub Meseş a folosit cei mai buni jucători, iar SCM s-a impus cu 3 – 0.

În a doua zi de turneu, zălăuanii au evoluat cu tineretul în faţa celor de la “U” Cluj, iar formaţia antrenată de Bogdan Nicolae s-a impus cu 3 – 0.

În ultima zi de turneu, SCM Zalău a avut parte şi de cel mai tare duel, contra celor de la SCMU Craiova. Spectatorii prezenţi la această partidă au văzut un volei de calitate într-un meci ce s-a întins pe durata a 5 seturi. Câştig de cauză au avut oltenii.

Însă, la aceste turnee amicale, rezultatele contează mai puţin, iar antrenorii urmăresc cu totul altceva.

Pentru SCM Zalău urmează la final de săptămână un nou turneu de verificare, la Braşov.

Rezultatele înregistrate la turneul de la Zalău:

Unirea Dej – “U” Cluj              3 – 0

Ştiinţa Explorări – SCMU Craiova    3 – 2

SCM Zalău – Corona Braşov    3 – 0

Corona Braşov – Ştiinţa Explorări       3 – 0

SCM Zalău – “U” Cluj              0 – 3

Unirea Dej – SCMU Craiova     2 – 3

Ştiinţa Explorări – Unirea Dej    3 – 1

Corona Braşov – “U” Cluj             3 – 0

SCM Zalău – SCMU Craiova    2 – 3

You may also like

Leave a Comment