Responsive Menu
Add more content here...


Recidivist arestat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore un tânăr de 25 de ani, din localitatea Lupoaia bănuit de comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a avea permis de conducere

by Mihai POP
0 comment 188 views
A+A-
Reset

La data de 27 mai a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de un tânăr de 25 de ani, din localitatea Lupoaia.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în stare de recidivă postexecutorie.

Duminică, 26 mai a.c., la ora 23.15, acesta a fost depistat în trafic, pe strada Corneliu Coposu din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Luni, 27 mai a.c., tânărul de 25 de ani va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

You may also like

Leave a Comment