Responsive Menu
Add more content here...


Rebeca Chiriac și Paul Sabou, medaliați la Campionatul Național de Taekwondo!

by Călin ONICAŞ
0 comment 330 views
A+A-
Reset

Cei doi sportivi de la CS Seiko Zalău s-au remarcat la competiţia din weekend de la Sebeş, în special Rebeca Chiriac, eleva lui Alin Marian devenind campioană naţională la prima ei competiţie de o asemenea anvergură!

Rezultatele remarcabile continuă pentru sportivii de la CS Seiko Zalău. După ce karateka de la clubul condus de Călin Marincaş au cucerit peste de 20 medalii la Europenele de Karate Tradiţional de la Iaşi, sportivii de la secţia Taekwondo au strălucit la Campionatul Naţional de la Sebeş, ce a avut loc în perioada 25 – 26 mai.

Aproape 400 de sportivi din întreaga ţară s-au aliniat la start, între care şi doi sportivi de la CS Seiko Zalău.

În competiţia de juniori, Rebeca Chiriac a făcut senzaţie. Chiar dacă s-a aflat la prima participare la un Campionat Naţional, sportiva pregătită de antrenorul Alin Marian şi instructorul Paul Sabou a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria – 68 kg! Altfel spus, la prima ei competiție de luptă a cucerit medalia de aur, devenind campioană națională!

În competiţia de seniori, Paul Sabou a avut o prestaţie foarte bună. La categoria -80 kg, sportivul din Crişeni s-a clasat pe podium, cucerind medalia de bronz.

Aşadar, rezultate remarcabile, pentru care merită felicitări atât sportivii, cât şi antrenorul.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 29 mai.

You may also like

Leave a Comment