Responsive Menu
Add more content here...


Reacţia Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău după propunerea deputatului Florian Neaga

by Mihai POP
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Cea mai mare unitate spitalicească din judeţ a venit în sprijinul pacienţilor şi a amplasat pavilioane afară, astfel încât pacienţii să nu mai fie nevoiţi să aştepte în ploaie. Reprezentanţi spitalului spun că un pavilion a fost amplasat încă de ieri, iar altul în această dimineaţă


În această dimineaţă, deputatul Florian Neaga a venit cu o propunere astfel încât pacienţii care aşteaptă afară să nu mai fie nevoiţi să îşi aştepte rândul în ploaia.

A fost o propunere măruntă, dar eficientă.

La scurt timp, cei de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău au răspuns propunerii medicului sălăjean.

“SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ ZALĂU vine în sprijinul pacienţilor şi aparţinătorilor acestora, prin amplasarea unor pavilioane situate afară, în spaţiul de la intrarea Ambulatoriului de Specialitate şi de la intrarea Laboratorului de Analize Medicale, pentru a oferi protecţie împotriva precipitaţiilor.

Primul pavilion a fost instalat ieri, 16 martie 2021, iar cel de-al doilea în dimineaţa acestei zile. Aceste soluţii sunt provizorii, întrucât unitatea sanitară va intra într-un amplu proiect de reabilitare şi modernizare care va include şi aceste spaţii de aşteptare pentru pacienţii care se vor adresa Ambulatoriului de Specialitate sau Laboratorului de Analize Medicale.

Căutăm mereu soluţii eficiente pentru a veni în ajutorul pacienţilor noştri şi vă asigurăm că efortul întregii echipe a Spitalului Județean de Urgență Zalău este de a asigura prompt şi profesionist sprijin şi servicii medicale tuturor pacienţilor”, se arată în comunicatul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău

You may also like

Leave a Comment