Responsive Menu
Add more content here...


Răzvan Dulap: ”Cu multă determinare, SCM Zalău poate realiza un rezultat pozitiv cu Viitorul Şelimbăr”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Experimentatul fotbalist este de părere că formaţia zălăuană va avea un meci greu cu echipa din Sibiu, dar crede că SCM poate obţine punct sau puncte din acest meci dacă joacă cu determinare


SCM Zalău joacă şi în etapa a II-a pe teren propriu urmând să întâlnească sâmbătă, de la ora 18.00 pe Viitorul Şelimbăr. Partida se anunţă dificilă, în condiţiile în care, formaţia din judeţul Sibiu are în lot mulţi jucători cu experienţă ce au trecut chiar şi prin Liga 1.

Cu toate acestea, SCM Zalău abordează cu încredere partida din această după-amiază, iar Răzvan Dulap este de părere că echipa sa poate obţine punct sau puncte din acest meci dacă joacă joacă cu determinare.

 ”Chiar dacă este nou-promovată, echipa din Şelimbăr are un lot cu jucători cu experienţă, ce au evoluat la nivel înalt. Am înţeles că adversara noastră  are ca obiectiv promovarea, aşa că vom avea un meci foarte dificil. Totuşi, cu multă determinare, putem realiza un rezultat pozitiv, deoarece mingea e rotundă şi ne jucăm şansa noastră. Zalăul are o echipă tânără, ce trebuie să muncească foarte mult. Eu sper că în etapele ce vin vom arăta din ce în ce mai bine”, ne-a declarat Răzvan Dulap.

Şi sibienii se așteaptă la un meci dificil, dar vin hotărâți să obțină cele 3 puncte.

“Ne aşteaptă o deplasare foarte dificilă la Zalău, însă mergem doar cu gândul de a câştiga cele trei puncte. Nu cred că exista o favorită. Într-un meci de fotbal se poate întâmpla orice. Avem un moral bun după victoria din prima etapă, dar trebuie să fim concentraţi pentru a câştiga cele trei puncte puse în joc. În acest sezon, ne dorim să obţinem o clasare cât mai bună”, ne-a declarat Paul Cristian Hodea, jucător la Viitorul Șelimbăr.

You may also like

Leave a Comment