Responsive Menu
Add more content here...


Razie de amploare a polițiștilor și jandarmilor în comuna Hida! Zeci de sancțiuni aplicate

Polițiștii au desfășurat acțiuni cu forțe mărite pe raza comunei Hida, scopul acestora fiind acela de a asigura menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, desfășurarea unui trafic rutier în siguranță și prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise

by Mihai POP
0 comment 371 views
A+A-
Reset

Marți, 14 mai a.c., în intervalul orar 07.00 – 13.00, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiști din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Hida și din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj, alături de inspectorii R.A.R. Sălaj și reprezentanți ai D.S.V.S.A. Sălaj și ai Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Zalău au desfășurat o acțiune, în comuna Hida și localitățile arondate.

Scopul acțiunii a fost pentru prevenirea și combaterea evenimentelor care afectează climatul de ordine și siguranță publică, prevenirea și descurajarea faptelor de natură contravențională sau penală, precum și pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii au legitimat 89 de persoane, au verificat 41 de autovehicule și au efectuat controale la 27 de proprietari de cabaline sau câini.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 43.315 lei și au fost reținute două certificate de înmatriculare.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj vor desfășura în continuare astfel de acțiuni, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea infracțiunilor, fluidizarea traficului rutier, prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere, precum și pentru impunerea fermă a legii.

You may also like

Leave a Comment