Responsive Menu
Add more content here...


Răzbunătorii, două victorii la scor în doar câteva zile. REZULTATELE şi MARCATORII meciurilor amicale

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Apărută recent la minifotbal, echipa Răzbunătorii arată potenţial, iar în ultimele zile a reuşit să câştige două meciuri amicale. A trecut la o diferenţă de patru goluri de Rapid Zalău, în timp ce amicalul cu Phoenix a fost câştigat şi mai clar, cu 14 – 4


Seria jocurilor amicale continuă la Baza Sportivă Onix, cu respectarea măsurilor impuse pe timp de pandemie. În aşteptarea competiţiilor oficiale, echipele dispută jocuri de pregătire şi încearcă să regăsească plăcerea de a juca minifotbal, chiar dacă caracterul acestor jocuri este doar unul amical.

Şi aşa, au rezultat meciuri spectaculoase,  cu goluri multe. În ultima săptămână, cele mai multe goluri le-a marcat Dodecor Cehu Silvaniei, care a câştigat cu un categoric 19 – 1 dipsuta cu Spartak. Cinci jucători şi-au trecut numele pe lista marcatorilor la echipa din Cehu Silvaniei, iar cele mai multe reuşite i-au aparţinut lui Ionuţ Gherman, care a marcat de opt ori.

Din rândul echipelor noi, în ultima săptămână a ieşit în evidenţă Răzbunătorii, care a bifat două victorii în decurs de câteva zile. Dacă cu Rapid Zalău a câştigat cu 7 – 3, în disputa cu Phoenix, Răzbunătorii s-au impus cu un categoric 14 – 4.

Cel mai echilibrat joc al săptămânii a fost cel dintre Bad Boys şi Voinţa Doba, în care echipa din Doba s-a impus cu 1 – 0, graţie golului marcat de Vegh Oliver.

Dacă acest meci l-a pierdut, Bad Boys a arătat o altă faţă în partida cu Băieţii Grei, în care s-a impus cu 13 – 2. Un al treilea amical disputat de Bad Boys a fost cu Tablo Print, în care diferenţa a fost de două goluri.

Scor mare s-a înregistrat şi la partida dintre Rapid Peceiu şi Sport Boys, în care difierenţa a fost de 10 goluri. Şi cealaltă echipă din Peceiu, Sporting a câştigat amicalul cu Cetăţenii, la o diferenţă de un gol.

Juniorii Creaca au dat un nou recital şi s-au impus la scor în disputa cu Tablor Print, care s-a terminat 9 – 3. În evidenţă a ieşit din nou George Marian, autor a patru goluri.

Cu 11 – 2 a trecut 94 Generaţion de Venus Giurtelec, în timp ce Dia Guard a câştigat un amical cu o echipă din Superligă. Formaţia condusă de Florin Marian Raţ s-a impus cu 4 – 1 în disputa cu Squadra Azzura, iar toate cele patru goluri au fost marcat de un singur jucător – Răzvan Birta.

Victorie clară pentru AS Ip, în disputa cu Generatia Z. Echipa din Ip s-a impus cu 4 – 1, graţie reuşitelor lui Teodor Ardelean şi Luckacs Zoltan şi Vasile Daniel, acesta din urmă reuşind o ”dublă”.

Rezultatele şi marcatorii meciurilor amicale de la minifotbal, din ultima săptămână:

Dodecor Cehu Silvaniei – Spartak 19 – 1

Au marcat: Ionuţ Gherman (8), Andrei Rob (4), Ionuţ Lupan (3), Cătălin Crăciun (3) şi Ştefan Constantinescu, respectiv Raviczki Toni

Voinţa Doba – Bad Boys 1 – 0

A marcat: Vegh Oliver

Răzbunătorii – Rapid Zalău 7 – 3

Au marcat: Raul Mureşan (3), Tudor Morar (3) şi Andrei Morar, respectiv Barti Akos (2) şi Ambrus Zoltan

Bad Boys – Băieţii Grei 13 – 2

Au marcat: Rareş Gudea (3), Cosmin Băgărean (3), Ionuţ Pop (2), Ilyes Tamas, Vlad Copceac, Bogdan Mastan şi Leonard Mureşan, respectiv Laurenţiu Şerban (2)

Răzbunătorii – Phoenix 14 – 4

Au marcat: Ştefan Morar (6), Tudor Morar (4), Andrei Morar (2) şi Samuel Benţa (2), respectiv Sebastian Puie (3) şi Rareş Simea

Rapid Peceiu – Sport Boys 12 – 2

Au marcat: Alin Chirilă (6), Florin Ţârle (4), Cristian Jula şi Cristian Onica, respectiv Bogdan Petruşan şi Marius Teglaş

Sporting Peceiu – Cetăţenii 5 – 4

Au marcat: Iosif Iepure (2), Florin Măluţan (2) şi Cristian Jula, respectiv Sergiu Corduneanu (2), Ionuţ Breban şi Ovidiu Burcă

Juniorii Creaca – Tablo Print 9 – 3

Au marcat: George Marian (4), Mihai Gog (3), Antonio Marian şi Sergiu Marian, respectiv Ionuţ Ciobanu (2) şi Ionuţ Pădureanu

94 Generation – Venus Giurtelec 11 – 2

Au marcat: Marius Haiduc (4), Rareş Pintea (3), Alexandru Mureşan (2), Samuel Botiş şi Tudor Hozan, respectiv Andrei Chiş şi Marius Păcurar

Dia Guard – Squadra Azzura 4 – 1

Au marcat: Răzvan Birta (4), respectiv Rareş Ciaca

Bad Boys – Tablo Print 7 – 5

Au marcat: Vlad Copceac (3), Ilyes Tamas (2), Ionuţ Terec şi Cosmin Băgărean, respectiv Csatlos Roland (3) şi Bogdan Mastan (2)

AS Ip – Generaţia Z 4 – 1

Au marcat: Daniel Vasile (2), Teodor Ardelean şi Luckacs Zoltan, respectiv Leonard Mureşan

You may also like

Leave a Comment