Raul Stanciu ajunge în Liga a IV-a şi va evolua pentru CS Barcău Nuşfalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.9K views
A+A-
Reset

Situaţia lui Raul Stanciu la SCM Zalău a fost una delicată în acest sezon. Mijlocaşul a devenit din căpitan o “rezervă de lux” şi rareori s-a apelat la serviciile sale în prima parte a sezonului. Totul a culminat cu un simplu mesaj postat pe pagina de facebook a clubului zălăuan prin care se anunţa faptul că Raul Stanciu “va avea alte atribuții în cadrul SCM Zalău”. Acesta este în continuare antrenor la grupele de copii de la club, fiind încă sub contract.

Totuşi, conducerea SCM Zalău a ajuns la un acord cu CS Barcău Nuşfalău pentru ca Raul Stanciu evolueze la gruparea din Liga a IV-a până la vară.

Mijlocaşul a fost prezentat la noua sa echipă ca fiind “probabil, cel mai important transfer făcut în fotbalul judeţean sălăjean”. Asta, în condiţiile în care jucătorul vine direct în Liga a IV-a, după ce a petrecut ultimele 13 sezoane la nivelul Ligii a III-a.

Raul Stanciu a terminat junioratul la Ardealul Cluj, după care a debutat la nivel de seniori în tricoul celor de la FC Hunedoara, formaţie pentru ca a evoluat în sezonul 2010 – 2011.

Avea să ajungă la FC Zalău, echipă pentru care a evoluat timp de şase sezoane, între 2011 şi 2017, cu o mică excepţie de şase luni de zile, în 2014, când a evoluat pentru Şoimii Pâncota.

După perioada FC Zalău, Stanciu a evoluat la Unirea Tăşnad timp de două sezoane, iar din februarie 2019 până în februarie 2020 a evoluat pentru Minaur Baia Mare, înainte de a semna cu SCM Zalău.

A revenit la Zalău în 2020, perioadă în care a bifat peste 60 de meciuri, reuşind să înscrie 17 goluri.

“În această pauză competiţională, după mai multe discuţii cu cei de la SCM Zalău şi cu jucătorul, am reuşit să ajungem la un numitor comun privind împrumutul lui Stanciu la CS Barcău Nuşfalău! Bun venit la Nuşfalău, Raul Stanciu. Mulţumim că ai acceptat să ne ajuţi în lupta pentru obţinerea primului titlu de campioană judeţeană din istoria echipei, la nivel de seniori”, se arată într-un comunicat al clubului din Nuşfalău.

Raul Stanciu este al doilea transfer reuşit de CS Barcău Nuşfalău în această iarnă, după experimentatul portar Tudor Mare.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!