Responsive Menu
Add more content here...


Rareş Pop se antrenează cu “U” Cluj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 36 views
A+A-
Reset

Portarul zălăuan a revenit la antrenamente alături de “şepcile roşii”, dar are parte de o competiţie acerbă pentru postul de titular


Remarcat la grupele de copii şi juniori de la Viitorul Zalău, zălăuanul Rareş Pop a făcut pasul spre “U” Cluj, echipă pentru care a jucat la juniori, dar şi la seniori, în Liga a IV-a.

În ligile superioare a acumulat experienţă la AFC Odorheiu Secuiesc şi Sticla Arieşul Turda, pentru ca din această iarnă să revină la “U” Cluj, clubul de care aparţine.Nu a apucat să (re)debuteze, având în vedere că din cauza pandemiei de coronavirus, campionatul din Liga a II-a a fost îngheţat pentru echipele de la locul 7 în jos. Recent, “U” Cluj a reluat pregătirile, iar portarul Rareş Pop este prezent la antrenamente, însă va avea parte de o competiţie acerbă pentru postul de titular.

Conducerea “şepcilor roşii” a reuşit să-l transfere pe Vlad Muţiu, portar ce a trecut pe la Dinamo Bucureşti. Pe lângă Muţiu, Rareş Pop se luptă şi cu Andrei Gorcea pentru postul de titular. “Momentan sunt la Cluj.

Mă antrenez aici şi o să văd în perioada următoare ce o să fie.  Eu îmi doresc să joc. Dacă nu o să se poată aici, probabil o să merg împrumut”, spune Rareş Pop. Pentru a avea şansa să joace, portarul sălăjean ar putea părăsi “U” Cluj şi să fie împrumutat la o echipă unde ar avea mai multe şanse să joace, poate chiar la Zalău.

“Nu am avut nicio discuţie cu cineva de la SCM Zalău. Nu am vreo opţiune şi sunt deschis la orice variantă mi se oferă. Pentru mine este important să joc, mai ales după această perioadă în care în general sportivii şi-au cam ieşit din ritm”, spune Rareş Pop.

Sursa fot FC Universitatea Cluj

You may also like

Leave a Comment