Responsive Menu
Add more content here...


Rareş Pop, în aşteptarea debutului în Liga 1

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 115 views
A+A-
Reset

Portarul sălăjean se află în lotul celor de la Chindia Târgovişte, pentru care aşteaptă să debuteze pe prima scenă a fotbalului românesc. În acest campionat, goalkeeper-ul a fost rezervă de portar în echipa lui Emil Săndoi, la partidele cu Dinamo, Astra Giurgiu şi Poli Iaşi


La doar 21 de ani, Rareş Pop are deja în CV o serie de echipe din Liga a III-a. A fost la Sticla Arieşul Turda şi la AFC Odorheiu Secuiesc, unde a fost împrumutat de “U” Cluj, în timp ce la gruparea clujeană nu şi-a găsit locul, decât în perioada în care echipa evolua în Liga a IV-a.

Un salt impresionant în carieră a reuşit portarul zălăuan în vara trecută, când a făcut saltul către din Liga 1! Astfel, sălăjeanul a fost împrumutat la Chindia Târgovişte, formaţie care mai are în lot doi portari, pe Mihai Aioanei şi pe Dinu Moldovan.

Dacă Aioanei a apărat în 18 meciuri, Emil Săndoi l-a folosit pe Dinu Molodvan în patru etape, în timp ce sălăjeanul Rareş Pop nu a apucat să joace nici măcar un meci. Este al treilea portar din lotul formaţiei din Târgovişte, dar are ocazia să se pregătească la cel mai înalt nivel, la o echipă care etape bune a fost în zona locurilor de play-off.

Rareş Pop a fost de trei ori rezervă de portar în meciurile cu Dinamo, Astra Giurgiu şi Poli Iaşi şi urmează să fie în lot şi la partida cu Farul, din optimile Cupei României.

“Am prins lotul echipe de câteva ori. Mă bucur că mă aflu într-un grup foarte bun şi am doar de învăţat de la colegii mei. Valoarea lotului se vede şi în rezultatele echpei din acest sezon” , ne-a declarat portarul Rareş Pop, cel care ieri a împlinit 22 de ani.

You may also like

Leave a Comment