Responsive Menu
Add more content here...


Rareş Pop, după ce a ajuns în Liga 1: „Totul este diferit la acest nivel”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 47 views
A+A-
Reset

Portarul sălăjean în vârstă de 21 de ani a ajuns la Chindia Târgovişte, formaţie la care a fost împrumutat de „U” Cluj


Născut la data de 9 februarie 1999, Rareş Pop a început fotbalul la Viitorul Zalău, iar prestaţiile sale bune au stârnit interesul unor cluburi importante din ţară, dar până la urmă acesta a ales cu sufletul şi a ajuns la “U” Cluj. În tricoul şepcilor roşii a debutat la seniori, pe vremea când alb-negrii evoluau în Liga a IV-a.

Concurenţa era acerbă la “U” Cluj, iar pentru a avea meciuri în picioare, Rareş Pop a fost împrumutat la AFC Odorheiu Secuiesc şi Sticla Arieşul Turda, formaţii pentru care a evoluat la nivelul Ligii a III-a.

În această iarnă, Rareş Pop a revenit la “U” Cluj, la insistenţele lui Adrian Falub, însă cum pandemia de coronavirus a dat peste cap calendarul competiţional, portarul zălăuan nu a apucat să debuteze pentru echipa sa de suflet.

Totuşi, în această vară, Rareş Pop a primit o şansă uriaşă, şansa de a debuta pe prima scenă a fotbalului românesc. Chindia Târgovişte, echipă care s-a salvat de la retrogradare în urma barajului cu CS Mioveni s-a orientat spre portarul sălăjean.

Oficialii grupării dâmboviţene au ajuns la un acord cu portarul sălăjean, dar şi cu conducerea celor de la “U” Cluj, iar Rareş Pop a fost împrumutat pentru următorul sezon la formaţia din Liga 1.

La finalul săptămânii trecute a debutat noul sezon din Liga 1, iar portarul zălăuan a fost rezervă în meciul pe care Chindia Târgovişte l-a pierdut la limită, scor 1 – 0, în deplasare la Politehnica Iaşi. Portarul sălăjean îşi aşteaptă şansa şi dacă va demonstra, cu siguranţă că Emil Săndoi îi va acorda şansa de a debuta în prima ligă.

“Totul depinde de mine. Dacă voi demonstra că merit, cu siguranţă că voi primi şansa să joc”, spune portarul în vârstă de 21 de ani. În prezent, în Liga 1 mai evoluează doi sălăjeni. Este vorba despre Gabriel Vaşvari (Sepsi Sfântu Gheorghe) şi Vlad Morar (UTA Arad).

“E un pas mare în faţă, dar sunt conştient că doar de acum începe greul şi am foarte mult de muncit. În primul rând trebuie să intru în ritmul Ligii 1, ca să zic aşa, deoarece totul este diferit la acest nivel”.

Rareş Pop – portar Chindia Târgovişte

You may also like

Leave a Comment