Responsive Menu
Add more content here...


Rareş Pop continuă în Liga 1

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 43 views
A+A-
Reset

Aflat la final de contract, portarul zălăuan şi-a prelungit înţelegerea cu Chindia Târgovişte pentru următoarele două sezoane şi în continuare se va afla în lotul unei grupări de primă ligă. “Este un lucru bun că am rămas în circuitul Ligii 1. Sper să mi se ofere o şansă”, spune portarul


În vara trecută, Rareş Pop a făcut un salt mare în carieră. Dacă până în 2020 a evoluat doar la nivel de Liga a III-a, portarul zălăuan a ajuns tocmai în prima ligă, la Chindia Târgovişte, club cu care a semnat pe un sezon.

În stagiunea 2020 – 2021, Rareş Pop s-a aflat în lotul echipei antrenate de Emil Săndoi, însă nu a apucat să debuteze în prima ligă. A fost portar de rezervă la şase partide de Liga 1, dar şi la jocuri din Cupa României, însă în faţa sa au apărat Dinu Moldovan şi Mihai Aioanei.

Deşi încă nu a evoluat în Liga 1, Rareş Pop nu şi-a pierdut speranţa şi a decis în această vară să continu e la Chindia. Zălăuanul în vârstă de 22 de ani a semnat un nou contract cu echipa din Târgovişte, valabil pentru următoarele două sezone.

“Este un lucru  bun că am rămas în circuitul primei ligi, la o echipă bună din campionat. Voi munci în continuare, iar cu multă răbdare voi ajunge să apăr în prima ligă. Speră să mi se ofere o şansă”, ne-a declarat Rareş Pop.

Zălăuanul se află în plină pregătire cu echipa sa pentru noul campionat care va începe pe 17 iulie. Portarul a apărat în cele două amicale pe care Chindia le-a disputat până acum cu Academica Clinceni şi cu Farul Constanţa.

Rareş Pop a început fotbalul la Viitorul Zalău şi a continuat la juniorii lui “U” Cluj. La Universitatea, Rareş Pop a jucat şi pentru echipa de seniori, când  clujenii erau în Liga a IV-a.

În anii trecuţi, Rareş Pop a aparţinut de Universitatea Cluj, care l-a îmrputat la Arieşul Turda şi la AFC Odorheiu Secuiesc, unde goalkeeper-ul de 22 de ani a apărat în Liga a III-a.

Pentru a ajunge să apere în Liga 1 la Chindia, Rareş Pop va avea o concurenţă acerbă, în lotul formaţiei din Târgovişte mai aflându-se doi portari, Dinu Moldovan şi Cătălin Căbuz. 

You may also like

Leave a Comment