Responsive Menu
Add more content here...


Rareş Pop a revenit la “U” Cluj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 43 views
A+A-
Reset

După ce timp de un sezon şi jumătate a apărat poarta celor de la Sticla Arieşul Turda, portarul sălăjean a fost chemat de conducerea şepcilor roşii înapoi la “U”. Astfel, Rareş Pop se va lupta pentru postul de titular cu Cosmin Dur-Bozoancă


Rareş Pop face parte din valul nou de portari sălăjeni care aspiră la ligile superioare. După ce a început fotbalul la CS Viitorul Zalău, tânărul portar a ajuns în curtea celor de la “U” Cluj, echipă pe care o îndrăgeşte încă din copilărie. A debutat pentru echipa mare, pe când şepcile roşii evoluau în Liga a IV-a, însă, odată cu promovarea echipei în eşaloanele superioare, Rareş Pop a fost împrumutat.

După o experienţă la AFC Odorheiu Secuiesc, acolo unde a avut evoluţii apreciate sub comanda antrenorului Alpar Meszaros, de un sezon şi jumătate, portarul sălăjean a apărat la Sticla Arieşul Turda, în Liga a III-a. Şi la Turda, sub comanda lui Costică Olariu, Rareş Pop a avut evoluţii bune, fiind titular de drept în poarta turdenilor.

În această iarnă, la “U” Cluj au avut loc multe schimbări în lot, printre care şi plecarea portarului Arpad Tordai. În aceste condiţii, conducerea şepcilor roşii l-au rechemat pe Rareş Pop din împrumutul la Sticla Arieşul Turda, acesta urmând să se lupte pentru postul de titular în poarta celor de la “U” Cluj cu Cosmin Dur-Bozoancă.

“Sunt bucuros că am fost chemat înapoi şi am ajuns <acasă>. Pentru acest retur, personal îmi doresc sănătate şi să pot să îmi ajut echipa când va apela la mine. Momentan sunt puţin în urmă cu pregătirea fizică, dar în cel mai scurt timp o să fiu sută la sută”

Rareş Pop – portar “U” Cluj

Cei de la Sticla Arieşul Turda i-au mulţumit portarului sălăjean pentru perioada petrecută la club şi i-au urat succes într-un comunicat oficial pe pagina de facebook.

“Îi mulţumim portarului Rareş Pop pentru aportul pe care l-a adus între buturile echipei Sticla Arieşul Turda. El a fost chemat la “U” Cluj, echipă de la care era împrumutat la clubul turdean. Succes,  Rareş!”, se arată în comunicat. Rareş Pop a revenit la “U” Cluj, după ce clujenii s-au întors din cantonamentul din Cipru. Sălăjeanul este bucuros că a revenit “acasă”, după ce şi-a manifestat public dragostea pentru “”U”.

Campionatul Ligii a II-a se reia la finalul săptămânii, iar “U” Cluj va primi vizita celor de la FC Argeş.

Clujenii se află la 10 puncte în spatele locului 3 ce asigură participarea la barajul de promovare în Liga 1, însă Rareş Pop consideră că nimic nu este imposibil, iar şepcile roşii vor lua fiecare meci în parte şi încearcă să obţină maximum din toate partidele. “Nimic nu este imposibil. Vom lua fiecare meci în parte şi la final vom vedea unde o să fim în clasament”, a mai spus portarul sălăjean.

Sursa foto: FC Universitatea Cluj

You may also like

Leave a Comment