Responsive Menu
Add more content here...


Rareş Grama, victorie pentru România la gala de box din Arad

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Sportivul pregătit de Adrian Popuţea a reuşit să-şi câştige meciul prin abandonul adversarului după prima repriză. Celălalt pugilist sălăjean care a reprezentat România la gala de la Chişineu-Criş, Cristian Terec, a pierdut meciul la puncte


La finele săptămânii trecute, oraşul Chişineu-Criş din judeţul Arad a găzduit o puternică gală de box în care România s-a duelat cu Serbia. Toată gala au fost dueluri între pugilişti români şi sârbi. Din lotul României au făcut parte şi doi sportivi sălăjeni.

Este vorba despre Rareş Grama şi Cristian Terec, ambii fiind sportivi legitimaţi la CSM Zalău, unde se pregăteasc sub comanda antrenorilor Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş.

A fost prima ediţie a acestei competiţie, iar gala s-a dovedit a fi un real succes, meciurile fiind de calitate. Sălăjenii au boxat la categoriile  66 kg – Rareş Grama, respectiv 65 kg – Cristian Terec.

Primul s-a duelat cu Veljko Krstic. Sportivul sălăjean a reuşit să se impună prin abandonul adversarului după prima repriză. Cristian Terec s-a duelat cu sârbul Filip Dzida, meciul fiind unul extrem de echilibrat şi care a fost decis la puncte în favoarea sârbului.

You may also like

Leave a Comment