Responsive Menu
Add more content here...


Raportul de activitate al Administrației Naționale a Penitenciarelor pe anul 2023-desfățurat în prezența sălăjeanului Bogdan ILEA, secretarul de stat coordonator al sistemului penitenciar din Ministerul Justiție 

by Tiberius NICODA
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Într-un cadru festiv echipa mangerială a Administrației Naționale a Penitenciarelor a susținut Raportul de activitate al instituției pentru anul 2023. Evenimentul s-a desfășurat la Sala Amfiteatru a Institutului Național de Statistică, în data de 11 martie 2024.

La eveniment și prezentarea raportului de activitate pentru anul 2023 au participat reprezentanți ai Ministerului Justiției, ai unor ambasade și ai celorlalte structuri din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională.

La eveniment au fost prezente persoane din conducerea instituțiilor de învățământ care pregătesc personal pentru sistemul penitenciar, reprezentanții sindicatelor din sistemul Penitenciar, directorii penitenciarelor aflate în subordine, precum și directorii de direcții și șefii de structuri ai aparatului central.

Concluziile analizei activității instituției au fost punctate de sălăjeanul  Bogdan ILEA, secretarul de stat coordonator al sistemului penitenciar din Ministerul Justiției, transmițând totodată și cuvântul ministrei justiției, doamna Alina- Ștefania Gorghiu:

”Aș aprecia că sistemul penitenciar a trecut provocarea anului 2023 cu tot ceea ce a însemnat aceasta, atât în ceea ce privește resursa de personal, cât și în ceea ce privește obiectivele punctuale asumate. În mod indiscutabil – și s-a văzut asta în 2023 – Administrația Națională a Penitenciarelor este un sistem care își îndeplinește consecvent, încăpățânat, în ciuda tuturor sacrificiilor, MISIUNEA pe care o are”, a precizat Bogdan Ilea în discursul său.

You may also like

Leave a Comment