Responsive Menu
Add more content here...


Rapid Zimbor termină anul cu o victorie în deplasare

by Călin ONICAŞ
0 comment 43 views
A+A-
Reset

Tudor Petrişor şi compania au câştigat la scor în deplasarea de la Giurtelecu Şimleului. Interesant, absolut toate punctele acumulate de gruparea condusă de Gabriel Mureşan în acest tur, adică două victorii şi două egaluri, au fost realizate pe teren străin!

În sezonul trecut, Rapid Zimbor a avut un tur modest. Cu câteva achiziţii importante în iarnă, gruparea condusă de Gabriel Mureşan a avut un retur în forţă, ajungând foarte aproape de play-off!

Situaţia s-ar putea repeta şi în acest campionat, în care Rapid a avut un tur în care nu a prea rupt gura târgului.

În cele 13 etape disputate, echipa din Zimbor a reuşit doar două victorii şi două egaluri. Interesant de precizat, toate punctele au fost realizate în deplasare: remizele la Jac şi Cosniciu, iar victoriile la Tusa cu ACS Bănişor-Peceiu şi la Giurtelecu Şimleului!

Ultima “ispravă” a fost cea de duminică, atunci când Rapid a făcut scor în faţa formaţiei Sportul Şimleu II. Din păcate, şi de data aceasta, formaţia ce reprezintă comuna Măerişte a aliniat doar 10 jucători la start, deşi evolua acasă!? De cealaltă parte, oaspeţii au putut beneficia, pentru prima dată în acest sezon, de întreg lotul.

În aceste condiţii, Rapid Zimbor a dominat joc de la debut şi până la ultimul fluier al tânărului arbitru, Eduard Centea.

Vizitatorii au avut mai multe oportunităţi de gol, dar fie că şuturile au fost mai imprecise, fie că şutul lui Sebastian Felecan a lovit bara, fie că portarul Adrian Brazdău a fost la post.

Au venit până la urmă şi golurile în poarta cel din Giurtelec, trei la număr.

Primul a fost realizat de Ionuţ Luntean, la finalul primei reprize. După revenirea de la vestiare, nou-intratul Cristian Petrişor a dublat avantajul, pentru ca Tudor Petrişor să stabilească scorul final, printr-un gol marcat în ultimele minute.

“Căpitanul” Zimborului a fost şi omul meciului – pe lângă golul înscris,  jucătorul originar din comuna Sânpaul (judeţul Cluj), a fost “creierul” de la mijlocul terenului şi unul dintre oameni importanţi.

Gabriel Mureşan: “Vom redeveni acel Rapid Zimbor de temut pentru orice adversar!”

“Am câştigat clar partida, scorul putea fi şi mai mare. Adversara nu prea a putut trece de mijlocul terenului. Cam aşa vrem să fim şi de acum încolo. Vom redeveni acel Rapid Zimbor de temut, care va face probleme oricărui adversar şi care va face ca toate echipele să se teamă de noi. În această iarnă, ne vom întări cu jucători, cel mai probabil din judeţul Cluj. Totodată, vom încerca să mai  atragem şi sponsori noi. Oricum, vreau să mulţumesc celor care au fost alături de noi şi în acest tur de campionat. Pe lângă Primăria comunei Zimbor, am avut şi câţiva sponsori, patronul magazinelor  alimentare şi de construcţii din Zimbor, patronul de la Terasa Cristi, dar şi patronul unei carmangerii din Floreşti, Cluj”. Gabriel Mureşan – conducătorul echipei Rapid Zimbor

Sportul Şimleu II - Rapid Zimbor 0 – 3 (0 – 1)

Au marcat: Ionuţ Luntean (‘40), Cristian Petrişor (‘55) şi Tudor Petrişor (‘88)

Sportul: Adrian Brazdău – Marius Păcurar, Florin Pop, Mircea Chiş, Gheorghe Sabo, Răzvan Biriş (cpt.), Ionuţ Maior, Daniel Magyar, Cosmin Gal şi Denis Chiş. Delegat: Mircea Chiş. Antrenor: Marius Cherecheş

Rapid: Mihai Lung – Sebastian Felecan, Adrian Popescu (‘46 Claudiu Cheţa), Răzvan Cucerzan, Alin Gherman, Andrei Rusu (‘62 Jozsa Andrei), Tudor Petrişor (cpt.), Mihai Butuza (‘61 Ciprian Epure), Marian Zlate (‘46 Cristian Petrişor), Ionuţ Luntean şi Eduard Varga (‘46 Ionuţ Georgiu). Antrenor: Laurenţiu Codorean. Delegat: Liviu Ciuca. Conducător: Gabriel Mureşan

Au arbitrat: la centru – Eduard Centea, asistenţi – Sorin Centea şi  Antonio Hădade (toţi trei din Zalău).Observator AJF: Mihai Ghidali (Zalău)

Jucătorul meciului: Tudor Petrişor

You may also like

Leave a Comment