Responsive Menu
Add more content here...


Rapid Jibou îşi întăreşte lotul

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 32 views
A+A-
Reset

În această iarnă, gruparea de pe Someş a reuşit să-i transfere sub formă de împrumut până în vară pe Răzvan Sabou de la AS Creaca Jac şi pe Cristian Mureşan de la Atletic Zalău


A doua parte a sezonului din Liga a IV-a se anunţă extrem de disputată, cu două mari favorite în lupta la titlu, Sportul Şimleu şi Rapid Jibou.

Cele două rivale se află la egalitate de puncte şi fiecare încearcă să se prezinte cât mai bine în sezonul de primăvară, pentru a-şi mări şansele la câştigarea tilului şi implicit la barajul de promovare.

Sportul Şimleu a reuşit deja prima achiziţie şi l-a adus pe Eduard Trinka, dar urmează şi alte transferuri.

Nici Rapid Jibou nu s-a lăsat mai prejos şi şi-a întărit lotul. Deja gruparea jibouană a ajuns la o înţelegere cu doi jucători, care vin sub formă de împrumut pe Someş.

Este vorba de Răzvan Sabou, de la AS Creaca Jac şi de Cristian Mureşan, atacantul de la juniorii republicani de la Atletic Zalău. Primul se ştie foarte bine cu majoritatea jucătorilor de la Rapid, cu care a evoluat la Unirea Mirşid.

Rapid Jibou îl doreşte la echipă şi pe Alex Turcu, cel care în această iarnă s-a despărţit de SCM Zalău.

În ce priveşte perioada de pregătire, Rapid Jibou se va antrena pe plan local, urmând să efectueze şi un cantonament de 5 zile la Ocna Şugatag, în perioada 5 – 9 februarie.

În luna februarie, echipa pregătită de Emil Ionaş va disputa şi o serie de jocuri amicale, urmând să participe la Cupa AJF şi la Cupa Primăverii.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 22 ianuarie.

Tot în ziarul din 22 ianuarie, puteţi vedea şi  mai multe amănunte despre activitatea rivalei Sportul Şimleu, cu care jibouanii se duelează pentru titlul de campioană judeţeană.

You may also like

Leave a Comment