Responsive Menu
Add more content here...


Raoul Cristea, de la SCM Zalău la o echipă din Superliga României

Atacantul a impresionat sub Meseş, fiind unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei, alături de Stefan Nikolic şi Sergiu Pop. De fiecare dată când s-a apelat la serviciile sale, tânărul născut la Madrid a livrat şi a atras atenţia celor de la UTA Arad, Cristea fiind deja în curtea „Bătrânei Doamne”, echipă cu care se află în cantonament

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1,K views
A+A-
Reset

Raoul Cristea a ajuns în vara trecută la SCM Zalău. Fotbalistul ce poate evolua la fel de bine ca şi atacant central, cât şi ca extremă a impresionat în singurul său sezon petrecut sub Meseş, fiind unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei, alături de Stefan Nikolic şi Sergiu Pop. Cristea s-a făcut remarcat imediat, reuşind să înscrie rapid atât în meciurile amicale, cât şi în partidele oficiale, atât în campionat, cât şi în parcursul excelent al zălăuanilor din Cupa României.

Din păcate, obiectivul zălăuanilor nu a putut fi îndeplinit, însă, Cristea va face pasul spre o ligă superioară. Atacantul le-a atras atenţia celor de la UTA Arad, formaţie în curtea căreia se află deja de câteva zile.

„A fost o perioadă frumoasă la Zalău care m-a ajutat foarte mult având în vedere că am luat campionatul la pas şi ne-am calificat în grupele Cupei României! Plec cu un mic regret pentru că nu am putut să ne îndeplinim obiectivul principal, promovarea. Dar, sunt sigur că Zalăul cât de curând va face pasul spre Liga a II-a”, ne-a declarat Raoul Cristea.

Fotbalistul l-a impresionat pe Mircea Rednic şi a semnat cu formaţia din Superligă, grupare cu care a şi plecat în cantonamentul din Slovenia.

Înainte să ajungă la SCM Zalău, Raoul Cristea a evoluat în Liga a II-a pentru Concordia Chiajna, formaţie la care a ajuns de la Minerul Ocna Dej, echipă pentru care a jucat în campionatul Ligii a III-a.

Fostul atacant de la SCM Zalău şi noul jucător de la UTA Arad s-a născut la data de 4 septembrie 2002, în Bucureşti, însă, la vârsta de 8 ani a plecat în Spania, ţară în care a făcut şi junioratul, la Leganes.

You may also like

Leave a Comment