Responsive Menu
Add more content here...


Ramona Bostan, candidatul USR pentru funcţia de primar al comunei Someş-Odorhei

by Stirile din Salaj
0 comment 145 views
A+A-
Reset

Pentru alegerile locale din 9 iunie, Ramona Bostan va fi candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru funcţia de primar al comunei Someş-Odorhei. Este vorba despre actualul viceprimar al comunei, care în anul 2020 era ales pentru această funcţie de pe listele PNL.

După ce a cântărit bine decizia, Ramona Bostan trece la USR în intenţia de a servi mai bine interesele comunității. Pentru aceasta, ea doreşte să aplice în practică toată experiența si cunoștințele dobândite pe parcursul ultimilor ani, pentru a contribui la dezvoltarea comunei de pe Valea Someşului într-un mod corect, eficient si profesionist.

”Am decis să candidez pentru funcția de primar al comunei noastre, din partea USR. Această decizie nu a fost deloc ușoară, dar din dorința mea sinceră de a servi mai bine intereselor comunității noastre, vreau să aplic în practică toată experiența si cunoștințele dobândite pe parcursul ultimilor ani, pentru a contribui la dezvoltarea comunei într-un mod corect, eficient si profesionist.
Am avut privilegiul de a ocupa funcția de viceprimar al comunei Someș-Odorhei, aceasta după ce am muncit din greu pentru a câștiga încrederea și sprijinul locuitorilor comunei, iar pe această cale țin să le mulțumesc.
Sunt convinsă că putem face mai mult pentru comuna noastră și pentru bunăstarea cetățenilor, la aceasta contribuind transparența în administrația publică, care joacă un rol deosebit de important, iar primarul este cel care dispune aplicarea acesteia, neîngrâdind astfel dreptul fiecărui cetățean de a fi informat corect și în timp util”, transmite doamna Bostan cetățenilor din Someș-Odorhei.

“Când oameni profesioniști cum e Ramona se alătură echipei USR Sălaj și Alianței Dreapta Unită, ne arată că facem bine ceea ce facem și ne dă încredere pentru viitor”, e de părere Cosmin-Vasile Ardelean, candidat Dreapta Unită pentru președinția Consiliului Județean Sălaj.

“Bun venit, Ramona, în echipa USR Sălaj şi Dreapta Unită! Ramona Laura Bostan este unul dintre aleșii locali gospodari, muncitori și dornici să facă treabă pentru Someș Odorhei. Ne bucurăm că a decis să își asume candidatura la primăria de pe Someș din partea USR. Împreună, vom construi un viitor mai bun pentru cetățenii din Someș Odorhei și din întreg Sălajul”, punctează şi USR Sălaj. 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj de miercuri, 10 aprilie.

You may also like

Leave a Comment