Responsive Menu
Add more content here...


Raed Arafat: „Sportivii să mai aibă răbdare. Presiunile nu vor rezolva nimic în acest moment”

by Mihai POP
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Secretarul de stat a declarat că nu este momentul ca sportivii să facă presiuni pentru ca sportul să revină în actualitate şi orice presiune în plus nu rezolvă nimic. Totodată, Arafat spune să este mult prea devreme să ne pronunţăm dacă fotbaliştii vor putea reveni la antrenamente la data de 15 mai


România se află deja în a doua lună de stare de urgenţă, urmând ca începând cu data de 15 mai să se ia măsuri de relaxare, asta se va face treptat. Oricum, cei de la Liga Profesionistă de Fotbal au luat în considerare acest aspect şi vor ca echipele să reia pregătirile pe data de 15 mai, urmând ca Liga 1 de fotbal să se reia la începutul lunii iunie.

Însă, într-un interviu acordat colegilor de la Fanatik, Raed Arafat spune că e mult prea devreme să ne pronunţăm dacă jucătorii  se vor putea întoarce la antrenamente pe data de 15 mai.

„La acest moment, toate măsurile luate au un singur rol, iar acesta este oprirea răspândirii virusului. Indiferent că vine cineva şi spune: «Noi facem acum cantonament, competiţie şi îi testăm pe toţi!». OK, îi testează astăzi. Nimeni nu ştie dacă mâine persoanele sunt tot negative sau, dimpotrivă, pozitive. Sau poimâine! Pentru că unii dintre ei pot să se afle în perioada de incubaţie. Şi asta înseamnă că cineva poate deveni pozitiv şi să infecteze pe alţii. La acest moment este normal să rămânem încă o săptămână, două, trei, sau cât va fi nevoie, în condiţiile în care suntem acum. Vine 1 mai. Trebuie respectate regulile exact cum au fost respectate pentru Paşti sau chiar mai bine decât s-au respectat de Paşti! Foarte devreme de spus, la acest moment, dacă se pot relua pregătirile pe 15 mai! Foarte devreme! Nu putem estima acest lucru! Nu putem să ne pronunţăm. În orice caz, e foarte devreme!”, a comentat Arafat.”, a declarat Raed Arafat pentru Fanatik.

Totodată, secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne are şi o rugăminte pentru populaţie, dar şi pentru sportivi.

„Rugămintea mea către populaţie şi către sportivi şi către toţi este să mai aibă răbdare la acest moment. Să nu preseze pentru că presiunile nu vor rezolva nimic la acest moment!”, a spus Raed Arafat

Interviul întreg poate fi urmărit AICI.

You may also like

Leave a Comment