Responsive Menu
Add more content here...


PSG, fără rival în Ligue 1 și în acest sezon?

by Mihai POP
0 comment 82 views
A+A-
Reset

Campioană a Franței în 6 din ultimele 7 ediții ale campionatului de fotbal intern (Monaco a reușit să întrerupă șirul succeselor parizienilor în ediția 2016/2017), PSG pare a nu a avea rival nici în acest sezon, fiind creditată cu cota 1.10 sau chiar mai puțin, la agențiile de pariuri, pentru un nou trofeu în Ligue 1 – ediția 2019/2020. Interesant este faptul că următoarele formații din topul favoritelor în Ligue 1 sunt creditate cu cote ce indică o probabilitate de reușită extrem de mică.

Favorita numărul 2 este Olympique Lyon, la o cotă de 9.00, în timp ce formații precum Lille sau Saint-Etienne se află pe locurile 3, respectiv 4, cu cote de 36.00 și 41.00. Monaco, campioană în 2017, se află abia pe poziția a cincea, cu o cotă de 51.00, iar alte echipe de top din fotbalul francez sunt și mai jos: Olympique Marseille este pe 6, cu o cotă de 51.00, Nice este pe 7, cu o cotă de 71.00, iar Bordeaux e abia pe 9, cu o cotă de 151.00, fiind devansata în topul favoritelor chiar și de Rennes, formație aflată pe poziția a 8-a, cu o cotă de 101.00.

Începutul noii ediții din Ligue 1 le dă dreptate bookmakerilor, PSG debutând excelent în noul sezon al campionatului intern, cu o victorie lejeră, 3-0, obținută în față lui Nimes. Ajuns la 27 de ani, superstarul brazilian al parizienilor, Neymar, nu a fost introdus în meciul de duminică, 11 august, directorul sportiv al PSG susținând că tratativele privind un eventual transfer al acestuia ar fi destul de înaintate.

În război cu fanii campioanei Franței și mai mult accidentat în cea de-a doua parte a sezonului trecut, Neymar ar putea ajunge la Real Madrid, conform celor de la gsp.ro. Deși se pare că nu ar fi fost inițial pe lista lui Zinedine Zidane, Neymar ar putea ajunge la Madrid pentru o sumă de 100 de milioane de euro plus cedarea lui Coutinho.

Pe internet circulă însă și variante în care Neymar ar putea reveni la FC Barcelona, însă șansele ar fi ceva mai mici. În cadrul materialului publicat de Gazeta Sporturilor se mai arată că banii obținuți din vânzarea lui Neymar ar putea fi folosiți pentru transferul argentinianului Paulo Dybala (25 de ani) de la Juventus Torino, a cărui cotă pe transfermarkt.com este de 85 de milioane de euro.

Referitor la tensiunile dintre Neymar și fanii clubului, dar și la mai mult ca probabilul transfer, antrenorul german al lui PSG, Thomas Tuchel a declarat:

 „Dacă înțeleg ostilitatea fanilor? Da și nu. Neymar e încă jucătorul meu și îmi protejez jucătorii. Dar pot să înțeleg că nu toți apreciază ce a spus și ce a făcut…E imposibil să-l pierzi pe Neymar și să găsești alt jucător care să facă același lucru ca el. Îl iubesc, mi-ar plăcea să joc cu el, cu Kylian și cu toată lumea”.

Estimat la aproape un miliard de dolari (984 milioane de euro pe transfermarkt.com), clubul PSG este un adevărat magnet pentru sponsori, Nike, All, QNB, Renault, Orange, EASports, Coca Cola, Boss, American Express. McDonald’s sau Unibet fiind doar cele mai cunoscute branduri aflate pe lista partenerilor oficiali în acest sezon.

De altfel, cotele antepost pentru noul sezon din Ligue 1, prezentate la începutul acestui material, sunt oferite chiar de Unibet, operator online licențiat și în România. Unibet este cel mai cunoscut brand din portofoliul Grupului Kindred, companie suedeză cunoscută în România și datorită lansării în 2018 a primului cazino online cu specific românesc, pe site-ul caruia, www.vladcazino.ro, amatorii de gambling pot accesa numeroase sloturi moderne, mese de ruletă și blackjack cu dealeri live, dar și camerele de bingo online.

Din păcate pentru cei de la PSG, statutul de favorită numărul 1 nu este valabil și în Liga Campionilor, competiție în cadrul căreia este creditată cu șansa a 6-a, la o cotă de 11.00.

You may also like

Leave a Comment