Responsive Menu
Add more content here...


PSD repară prostiile guvernării PNL

by Stirile din Salaj
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Parlamentarii Partidului Social Democrat au promovat şi votat în Parlament redeschiderea pieţelor şi târgurilor în condiţii de siguranţă!

În comisia de buget, amendamentul PSD privind redeschiderea pieţelor a fost votat în unanimitate. Inclusiv parlamentarii PNL au susţinut soluţia propusă de parlamentarii PSD şi au dat astfel un veritabil cartonaş roşu Guvernului Orban pentru decizia aberantă a închiderii pieţelor şi târgurilor româneşti, în timp de supermarketurile rămân deschise; altfel spus nici ai lui nu-l mai susţin pe Orban în tâmpeniile sale.

Curajul însă i-a părăsit în plen, unde nu au mai votat! Locul de parlamentar e mai de preţ decât produsele româneşti din pieţe!

Este criminal să expui frigului şi intemperiilor, în pragul iernii, milioane de români, în întreaga ţară, pentru că-i sileşti să vândă/cumpere în aer liber! Este ilegal şi discriminatoriu să închizi pieţele – veritabile supermarketuri româneşti, unde se vând preponderent produse din fermele micilor producători!

Odată-n plus s-a făcut dovada că actualul guvern al Dreptei Unite guvernează pentru corporaţii şi interesele lor, nu pentru români! Fiecare zi care trece demonstrează că guvernul PNL este mai rău, mai periculos decât coronavirusul!

Dacă vor să-şi recapete viaţa normală, dacă vor să aibă siguranţa loculului de muncă, a veniturilor, a sănătăţii, a reluării fireşti a educaţiei pentru copii, a bunăstării, pe 6 decembrie românii pot face diferenţa. Orice vot pentru PSD e un vot pentru siguranţa unui trai mai bun!

Comandat de PSD Sălaj
Executat de SC Sportul Sălăjean SRL
Cod AEP: 11200020

You may also like

Leave a Comment