Promovarea produselor agricole pe piața internă și în țările terțe

by Mihai POP
0 comment 170 views
A+A-
Reset

Apia anunță evenimentul Info Day pentru Măsura de Informare și Promovare a Produselor Agricole în perioada 31 ianuarie – 1 februarie 2024. Evenimentul se va desfășura într-un format hibrid, oferind posibilitatea participării online sau directe la Centrul de Congrese Albert Broschette, Rue Froissart 36, 1040 Bruxelles


Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința potențialilor beneficiari organizarea evenimentului INFO DAY în perioada 31 ianuarie – 1 februarie 2024.

Evenimentul se va desfășura într-un format hibrid, oferind posibilitatea participării online sau directe la Centrul de Congrese Albert Broschette din Bruxelles.

În acest an, evenimentul INFO DAY va avea loc pe parcursul a două zile. Participanţii se vor înregistra la eveniment accesând link-ul https://www.b2match.com/…/info…/components/38328/info, unde poate fi consultată agenda, precum și link-urile ce pot fi accesate pentru sesiunile care vor fi transmise în direct.

Outdoor adventure template psd for social media post

Evenimentul va include sesiuni interactive de întrebări și răspunsuri pentru a asigura o înțelegere detaliată a procesului de implementare a măsurii de informare și promovare a produselor agricole pe piața internă și în țările terțe.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!