Responsive Menu
Add more content here...


Proiectul “Sălajul Liberal 2020” începe cu victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale

by Mihai POP
0 comment 32 views
A+A-
Reset

Debut de campanie la Zalău


Liberalii sălăjeni au dat startul campaniei de susținere a lui Klaus Iohannis  pentru alegerile prezidențiale, în cadrul unui eveniment organizat luni, 14 octombrie 2019, pe Platoul de Marmură, din centrul Zalăului.

Zecile de liberali printre care  consilieri județeni, municipali, membri ai organizațiilor de tineret și femei, în echipament de campanie, au împărțit pliante și au discutat cu zălăuanii.

“Interacțiunea cu cetățenii noi am început-o încă din luna august, când am demarat  strângerea de semnături, campanie în care am strâns  peste 28.000 de semnături la nivel de Sălaj, dintre care aproape 8000 doar din Zalău. Le mulțumim turor celor care au semnat. Numărul  mare al susținătorilor e important, dar ne obligă să fim și mai implicați în următoarele săptămâni.  Sunt cifre încurajatoare, dar sunt convins că numărul de voturi va fi și mai mare după aceste săptămâni, pe care le vom petrece în mijlocul zălăuanilor”, a declarat Mihai Crișan, președintele PNL Zalău.

Potrivit celor declarate de Crișan, președintele Iohannis, împreună cu Partidul Național Liberal sunt varianta cea mai bună pentru o Românie normală și europeană. Reusita din 10 octombrie (demiterea Guvernului prin moțiunea de cenzură)  demonstreaza forța liberalilor ca partid,  PNL fiind pionul principal al acestei reușite.

“Sălăjenii speră la o Românie normală (sloganul de campanie a lui Klaus Iohannis) și noi toți vom lupta pentru victoria acestui proiect”, a spus și profesorul Vasile Bulgărean, membru al organizației municipale.

Paul Maghiu, purtătorul de cuvânt al PNL Sălaj, consideră că victoria la prezidențiale reprezintă doar o etapă din programul liberalilor sălăjeni.

“Proiectul de moțiune în baza căruia a fost ales actualul Birou Politic Județean (în urmă cu doi ani) viza ca în 2020 Sălajul să devină liberal. De aceea, pentru a porni cu dreptul, trebuie să fim pe primul loc încă din primul tur de scrutin și să câștigăm detașat în al doilea tur, indiferent de adversar”, a precizat Maghiu.

 

 

 

You may also like

Leave a Comment