Responsive Menu
Add more content here...


Proiecție de film documentar la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj

by Lucy Kallo
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Duminică, 11 decembrie 2022, ora 17, Sala „Porolissum” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Zalău prezintă o proiecție de film documentar – „Moartea… punct sau virgulă?”. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile

„Moartea… punct sau virgulă?” este un film documentar în care sunt prezentate 10 cazuri de persoane care au trecut prin experiența de moarte clinică.

Producția a durat un an. Realizatorul, Călin Terțan, este unul din protagoniștii filmului, el trecând prin această experiență.

Filmul a participat la Festivalul de film „Astra” din Sibiu, unde a ajuns în finală, în primele 20 de filme din 3000 înscrise.

În 2021 a câștigat premiul întâi la Festivalul internațional de film din Elveția. Este primul film documentar românesc care câștigă locul întâi la un festival internațional.

În film mai apar prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan și actorul Dorel Vișan. Un film captivant care oferă perspectiva veșniciei.

Duminică, 11 decembrie 2022, ora 17, Sala „Porolissum” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Zalău, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 12, în prezența realizatorului.

Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.

www.culturasalaj.ro

You may also like

Leave a Comment