Responsive Menu
Add more content here...


Proiect de școală, dar și de suflet, la Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău – inițiat de către profesoara Alina Mureșan

„Să dăruim din suflet pentru un zâmbet” - proiect educațional și de voluntariat la care participă deopotrivă părinți, elevi și cadrele didactice

by Tiberius NICODA
0 comment 1.4K views
A+A-
Reset

Iată, avem un nou proiect educativ într-una dintre unitățile școlare sălăjene, anume, la Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău, unde – la inițiativa și prin inițiatoarea proiectului -, profesoara  de Limba și Literatura Română,  Alina-Elena Mureșan se desfășoară în această perioadă o nouă acțiune de suflet.

Acțiunea se petrece sub titlul: „Să dăruim din suflet pentru un zâmbet” – un proiect educativ și educațional care implică formarea unor valori etice, morale și de empatie în rândul elevilor de astăzi, aceia care vor fi adulții societății de mâine.

Scopul proiectului este acela de a acorda sprijin umanitar copiilor aflați în evidențele Centrului de zi pentru copiii aflați în risc de separare de părinți.

Inițiatoarea proiectului, ne-a declarat şi scopul principal al acțiunii.

Ne-am dorit acest proiect pentru a implementa elevilor și a-i face să conștientizeze valorile morale și spiritul empatic  care să-i ajute în devenirea lor ca adulți și oameni ai societății viitoare. Am făcut această acțiune cu gândul că bunătatea trebuie dusă pe mai departe în viitor!”, a menţionat profesoara Alina-Elena Mureșan pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

Proiectul s-a derulat printr-o serie de donații de  produse alimentare, urmare a campaniei organizate de către Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu ” şi Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu”, cu sprijinul elevilor și părinților acestora, a conducerilor și cadrelor didactice din cele două unități școlare.

Parteneri în acest proiect inițiat de către profesoara Alina-Elena Mureșan sunt: Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu” din Zalău (Director: Profesor Simona Crişan), Ziarul Sportul Sălăjean (Manager: Călin Onicaș), Direcția de Asistență Socială Zalău (Director executiv Dorina Baboş) și Asociația Părinților de la Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu ” Zalău (Președinte: Iuliana Buta).

Coordonatorii proiectului

Director prof.: Gionea-Revnic Adrian, Director adjunct profesor învățământ primar: Puha Paul, Profesor: Mureșan Alina Elena – inițiator proiect, Profesor: Vălcăuan Diana, Profesor Bogdan Elena, Profesor înv. primar: Faur Mihaela,  Profesor înv. primar: Breje Lărimioara – cu toții din cadrul Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău.

Din partea Școlii Gimnaziale “Simion Bărnuțiu” Zalău, coordonatorii de proiect sunt Profesor Taloș Floare Margareta  și Profesor înv. primar: Șut Adriana Otilia.

Din partea Protecția Copilului și Autoritate Tutelară, Prevenire, Abuz, Neglijare Zalău: Popiț Camelia – șef de serviciu.

Membrii proiectului sunt toate cadrele didactice din cadrul Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău.

Produsele  obținute în urma acestei acțiuni prin donații, vor fi distribuite zilele următoare centrelor pentru care au fost colectate, de unde la momentul potrivit vom reveni pentru cititorii noștri cu noi imagini și informații.

Felicităm cu această ocazie pe inițiatorii, coordonatorii și pe membrii proiectului pentru empatie, dăruire și perseverență!

You may also like

Leave a Comment