Responsive Menu
Add more content here...


Programările pentru permis și înmatriculări auto din Sălaj vor trece la sistemul on-line

by Mihai POP
0 comment 105 views
A+A-
Reset

Programările on-line pentru permis de conducere și înmatriculări auto reprezintă cea mai eficientă soluție pentru evitarea cozilor de la ghișeu. Acest sistem unitar de programare on-line a fost activat de Direcția Regim Permise de Conducere și Inmatriculare a Vehiculelor București


Începând cu data de 12 mai 2022, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului – Județul Sălaj va trece, conform calendarului de activități al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București, la sistemul online de înmatriculare a vehiculelor.

Implementarea datelor se va face în timp real, fără sincronizare ulterioară, având astfel posibilitatea ca celor ce nu doresc plăcuțe de înmatriculare preferențiale să le poată fi înmânate pe loc plăcuțele și documentele de înmatriculare (Dovada înlocuitoare a certificatului de înmatriculare), nemaifiind nevoie de încă o deplasare la sediul SPCRPCIV pentru eliberare, ca până acum.

În cazul celor care doresc plăcuțe preferențiale, acestea vor putea fi înmânate, de luni până vineri, între orele 13:00-16:30.

Sistemul informatic intră în verificări automate în bazele de date interne și externe, scurtând semnificativ timpul de așteptare la ghișeu.

Nu mai este nevoie ca solicitantul să prezinte o cerere de înmatriculare, aceasta fiind completată automat de către sistem, iar după tipărire trebuie doar semnată.

Programările pentru eliberarea documentelor și a plăcuțelor de înmatriculare se pot face accesând următorul link:

Certificatul de înmatriculare va fi primit prin intermediul Poștei Române la domiciliu sau la o altă adresă din România aleasă de solicitant.

You may also like

Leave a Comment