Program dificil în ianuarie pentru voleibaliştii de la SCM Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 114 views
A+A-
Reset

Prima lună din Noul An este una de foc pentru SCM Zalău. Chiar dacă partida cu Arcada Galaţi a fost reprogramată, gruparea condusă de managerul Adrian Feher are alte două meciri dificile, împotriva a două formaţii puternice, cu pretenţii la podium, este vorba de Dinamo Bucureşti şi SCMU Craiova

La reluarea campionatului, SCM Zalău are parte de adversari unul şi unu. Primul era Arcada Galaţi, nimeni alta decât campioana ultimilor 5 ani, într-un meci programat iniţial pe data de 13 ianuarie, la Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici” din Zalău. Până la urmă, duelul de cinci stele a fost amânat pentru luna martie, la olicitarea grupării de pe Dunăre, care se pregăteşte pentru un meci important în grupele Ligii Campionilor.

În prima deplasare din 2024, SCM Zalău va juca pe terenul celor de la Dinamo Bucureşti, formaţie care în momentul de faţă ocupă locul 3 în Divizia A1. Partida cu Dinamo are loc pe 20 ianuarie, iar din seria partidelor dificile mai face parte şi confruntarea din Bănie, cu SCMU Craiova, care are loc pe data de 27 ianuarie.

Între jocurile cu Dinamo şi SCMU Craiova, Divizia A1 programează o rundă intermediară, pe 24 ianuarie, când SCM Zalău joacă pe teren propriu cu CSM Constanţa.

”Avem patru meciuri dificile în această lună. Este un campionat comprimat în care 8 – 9 echipe sunt valoroase şi este bătaie mare pentru play-off. Este un campionat foarte disputat, cum nu a fost în ultimii ani, iar acest lucru nu poate să facă decât bine voleiul românesc. Prima ţintă a noastră este play-off-ul. Este o luptă strânsă iar noi suntem la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 8. Avem meciurile acasă cu contracandidatele, dar trebuie să tratăm cu mare atenţie returul şi să ne atingem primul obiectiv, play-off-ul. Restul ce va fi în plus va fi un bonus pentru că vorbim de echipe cu peste 1 milion de euro buget, care este normal să fie fruntaşe”, spune Adrian Feher pentru ziarul Sportul Sălăjean.

You may also like

Leave a Comment