Program de vizită special la Spitalul Județean de Urgență Zalău

Programul de vizitare al pacienților internați la Spitalul Județean din Zalău a suferit o serie de modificări. Reprezentanții unității medicale transmit orele în care aparținătorii își pot vizita bolnavii dar și conduita pe care trebuie să o respecte atunci când intră în secțiile spitalului. O vizită nu poate dura mai mult de 10 minute

by Mihai POP
0 comment 391 views
A+A-
Reset

Având în vedere creșterea numărului de cazuri de îmbolnăvire prin gripă și depășirea mediei față de sezoanele anterioare, Ministerul Sănătății a instituit starea de alertă epidemiologică determinată de gripă.

În vederea prevenirii și limitării îmbolnăvirilor prin gripă și alte infecții virale respiratorii, la nivelul unităților sanitare cu paturi se aplică o serie de măsuri, printre care și limitarea programului de vizită al aparținătorilor pacienților internați.

Astfel, programul de vizită al pacienților în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău se reduce la 1 oră pe zi, în intervalul orar 16:30 – 17:30, timp de 10 minute/pacient și 1 vizitator/pacient.

Protecția vizitatorilor se face cu mască și protectoare pentru încălțăminte, la poarta principală de intrare în unitatea sanitară.

Măsura de protecție privind limitarea programului de vizită va fi menținută până la încetarea stării de alertă.

You may also like

Leave a Comment