Responsive Menu
Add more content here...


Prognoza meteo pentru această săptămână în Sălaj

by Mihai POP
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Urmează o săptămână ce va fi definită de variațiile mari ale temperaturii și oscilațiile fenomenelor. Va fi o excepție, la mijlocul intervalului, când va fi mai frig. Sunt anunțate și câteva ploi sau, la munte, ninsori


Prima parte a săptămânii ne întâmpină cu o creștere a temperaturilor, astfel că Marți acestea vor fi mai ridicate decât ar fi normal la această dată, maximele încadrându-se între 16..19°C, local posibil mai mult.

În schimb pe timpul nopților temperaturile vor fi scăzute, aproape de limita înghețului, chiar negative local (mai ales pe văile din Estul județului).

Mijlocul săptămânii va veni cu o răcire semnificativă, aceasta luând loc Miercuri(în timpul zilei temperaturile vor scădea considerabil, maximele înregistrându-se în prima parte a zilei).

Joi, temperaturile nu vor depăși 4..7°C în decursul zilei.

Această răcire va veni însoțită de precipitații, care vor fi sub toate formele: ploi, lapovițe și ninsori.

În zonele înalte la peste 500 m va ninge și se va depune strat subțire de zăpadă (local și în zonele joase există această posibilitate).

Cerul va fi mai mult înnorat, iar pe timpul nopților minimele vor fi ușor negative.

Finalul săptămânii revine cu o încălzire📈 în regimul termic, în Weekend temperaturile prognozate trecând de 10..12°C. Cerul va fi variabil iar vremea va fi frumoasă.

Sursa: Severe Weather Alert – Salaj

You may also like

Leave a Comment