Responsive Menu
Add more content here...


Prognoza meteo de Florii în Sălaj

În ultimul weekend din aprilie vom avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi în creștere. Prognoza meteo pentru weekend (26-28 Aprilie)

by Mihai POP
0 comment 583 views
A+A-
Reset

Ploile se opresc în sfârșit, iar soarele va fi tot mai prezent. Cea mai frumoasă zi va fi chiar de Florii, cu temperaturi maxime de 22 – 24 de grade Celsius și minime cuprinse între 5-7 grade Celsius.

Începând de astăzi, vremea va redeveni frumoasă, cu cer variabil, temporar senin, iar temperaturile vor crește treptat. Dacă mâine azi maximele se vor situa între 16-19°C, Sâmbătă (27 Aprilie) vor depăși 20°C, iar Duminică (28 Aprilie) chiar 22-24°C.

Pe parcursul nopții ce a trecut (25 spre 26 Aprilie), în zonele de vale, cu precădere văile Almașului, Agrijului și Someșului, local minimele au atins 0°C, doar izolat mai puțin, și s-a semnalat brumă (la nivelul solului, temperaturile vor fi mai scăzute).

Pe parcursul săptămânii viitoare, în acest moment se întrevede o vreme frumoasă, cu cer variabil mai mult senin, temperaturi plăcute, cu maxime cuprinse între 20-25°C.

You may also like

Leave a Comment