Responsive Menu
Add more content here...


Producția de final de an școlar a claselor de folclor de la Școala Populară de Arte și Meserii

Marți, 18 iunie 2024, de la ora 17.00, în Sala „Porolissum” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, va avea loc producția de final de an școlar a claselor de folclor de la Școala Populară de Arte și Meserii

by Mihai POP
0 comment 180 views
A+A-
Reset

Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj în colaborare cu Consiliul Județean Sălaj și Școala Populară de Arte și Meserii, se pregătesc de finalul de an școlar a claselor de folclor de la Școala Populară de Arte și Meserii.

În Sala „Porolissum” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj se va desfășura marți, 18 iunie 2024, de la ora 17, producția de sfârșit de an școlar a Școlii Populare de Arte și Meserii, secție a instituției amintite.

Va avea loc și expoziția claselor de pictură. Vor evolua cursanți de la clasele de canto muzică ușoară și muzică populară, pian, vioară, orgă, instrumente de suflat și chitară, precum și „ArtBand”-ul și orchestra de muzică populară ale Școlii.

Intrarea liberă.

Școala Populară de Arte și Meserii, secție a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție a Consiliului Județean Sălaj.

You may also like

Leave a Comment