Responsive Menu
Add more content here...


Prodan Gheorghe-Sandu, candidatul AUR pentru funcția de primar în comuna Meseșenii de Jos

Cu înțelepciunea să te sfătuieşti, cu vitejia să dobândești și cu dreptatea să te odihnești!

by Sportul Salajean
0 comment 1.5K views
A+A-
Reset

Prodan Gheorghe -Sandu este candidatul din partea AUR pentru fotoliul de primar al comunei Meseșenii de Jos. Originar din Aghireș (comuna Meseșenii de Jos), candidatul AUR este absolvent de studii universitare și postuniversitare în domeniul științelor juridice, fiind de profesie jurist.

Îndeplinește funcția de Consilier în cadrul Consiliului Local al comunei Meseșenii de Jos din anul 2016 și până în prezent.

Având o experiență de peste 20 de ani în activitatea administrativă în instituțiile publice, și-a propus să candideze pentru fotoliul de primar al comunei Meseșenii de Jos pentru a aduce un suflu nou în administrația locală de pe o poziție superioară celei de consilier local pe care o ocupă în prezent.

Viziunea lui Prodan Gheorghe-Sandu asupra misiunii sale ca viitor primar al comunei Meseșenii de Jos este exprimată în câteva idei principale pe care le consideră de maximă importanță. Doreşte ca, prin extinderea proiectelor sale pe care le are în vedere ca viitor primar, să poată acoperi cerințele și răspunsurile așteptărilor membrilor comunității din care face parte.

Ca viitor primar, Prodan Gheorghe-Sandu își propune:

  • Asigurarea accesului la fondurile europene pentru realizarea și extinderea rețelelor de gaze naturale la nivelul întregii comune.
  • Realizarea canalizării în toate satele aparținătoare comunei Meseșenii de Jos.
  • Extinderea rețelelor electrice de mare putere în zona industrială a comunei pentru atragerea de investitori, care să dezvolte capacități de producție pe raza comunei și, implicit, prin aceasta să ofere oportunități pentru înființarea unor noi locuri de muncă.
  • Construirea unei noi piețe agroalimentare în centrul de comună.
  • Rezolvarea transportului public în comună prin implementarea transportului public metropolitan.
  • Construirea unui cămin cultural și a unei capele pentru satul Aghireș.
  • Modernizarea căminelor culturale din Fetindia și Meseșenii de Sus.
  • Construirea unui Centru Comunitar Integrat pentru asigurarea nevoilor medicale ale comunității.

Desigur, planurile expuse în linii mari, mai sus, sunt doar câteva din jaloanele principale pe care Prodan Gheorghe-Sandu se cer abordate cu prioritate, din perspectiva unui primar.

Vizavi de crezul său, de motivația care-l îndeamnă să se pună în slujba comunității, din postura de candidat la fotoliul Primăriei Meseșenii de Jos, Prodan Gheorghe-Sandu a ținut să transmită un mesaj emoţionant.

„Sunt un păstrător al tradițiilor morale și spirituale strămoșești și cred sincer și cu tărie în valorile familiei tradiționale.

Cred în puterea înțelepciunii de a avea cu toții împreună, de a aduce o schimbare și modernizare spre binele comunității, al nostru, al tuturor.

Dragi cetățeni din Meseșenii De Jos,

Sunt cu încredere alături de voi, de năzuințele și de speranțele voastre și vă îndemn să fiți hotărâți și să veniți pe data de 9 iunie 2024 ca să votați AUR pentru binele vostru și al comunității noastre. Un vechi proverb românesc reflectă esența valorilor noastre fundamentale ca și popor și națiune și care spune – Cu înțelepciunea să te sfătuieşti, cu vitejia să dobândești și cu dreptatea să te odihnești! Doamne ajută!”. 

 

Material realizat de S.C. Sportul Sălăjean S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

 

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 5 iunie.

You may also like

Leave a Comment