Prinși la volan, fără permis de conducere

by Mihai POP
0 comment 44 views
A+A-
Reset

La volan, dar fără permis de conducere! Doi sălăjeni s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși de polițiști la volan și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule


Joi, 1 decembrie a.c., la ora 00.45, pe drumul județean 191 D, în localitatea Boghiș, polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Nușfalău au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un localnic de 24 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii sălăjeni au constatat că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Tot joi, 1 decembrie a.c., la ora 10.30, pe drumul comunal 67, în localitatea Fildu de Sus, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au depistat în trafic un localnic de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism.

În urma verificărilor efecruate, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În ambele cazuri, polițiștii sălăjeni au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

You may also like

Leave a Comment