Responsive Menu
Add more content here...


Prins în timp ce conducea fără permis, un autoturism neînmatriculat, cu număr fals

Un bărbat de 50 ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști, între localitățile Almașu și Fildu de Jos, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat la care avea montate plăcuțe cu numere de la altă mașină. În plus, individul nu avea nici permis de conducere

by Mihai POP
0 comment 60 views
A+A-
Reset

La data de 12 martie a.c., la ora 00.50, pe D.N. 1 G, între localitățile Almașu și Fildu de Jos, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 50 de ani, din localitatea Huedin, județul Cluj.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul condus de acesta este neînmatriculat, plăcuțele cu număr de înmatriculare montate fiind atribuite unui alt autoturism.

În cauză, polițiștii rutieri au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

You may also like

Leave a Comment