Responsive Menu
Add more content here...


Prin ce se deosebesc candidaţii USR PLUS Sălaj de cei ai partidelor tradiţionale?

by Stirile din Salaj
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Alianţa USR PLUS Sălaj are, pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, o listă formată din oameni care fac diferenţa în comunitate.  Oameni buni profesionişti în domeniile lor, apreciaţi şi foarte implicaţi în societate. Acesta este factorul diferenţiator: o nouă generaţie de oameni politici, care au crescut pe propriile picioare şi s-au educat să ofere din timpul şi expertiza lor comunităţii, fără a aştepta nimic în schimb. O fac pentru viitorul copiilor noştri. Ai noştri, ai tuturor!

Ce fel de oameni sunt?

Oameni care, dacă îi întrebi ce au făcut în viaţă, vor începe enumerarea cu: “în primul rând NU am făcut rău.” Apoi va urma o înşiruire de lucruri bune.

Alin Prunean, Cosmin Cristian Viaşu, Cosmina Cozma, Marius Virgil Bob, Ştefan Boţa, Gabriela Carmen Olar, Adrian Nistor, Mihai Tămaş, Radu Marian şi Liviu Fărcaş sunt oameni implicaţi de ani buni în acţiuni de solidaritate, acţiuni civice şi sociale.

Oameni care au plantat mii de copaci, au ajutat sute de familii defavorizate, au creat proiecte de promovare a patrimoniului şi identităţii culturale locale, au gândit şi implementat campanii de donare de sânge sau suport pentru cei din linia întâi, oameni care au susţinut cultura independentă şi industriile creative, au creat platforme online care să faciliteze, gratuit, relaţia dintre micul producător local şi consumatorul sălăjean, care au facilitat accesul la educaţia clasică, prin diverse burse, sau la cea online, prin intermediul a câtorva zeci de device-uri.

Oameni care încurajază performanţa, consumul de produs românesc şi economia locală. Oameni civilizaţi, care iau atitudine pentru lucrurile în care cred. Oameni cu bune intenţii, echilibraţi, harnici şi cu valori sănătoase. Oameni care au înţeles că implicarea în comunitate înseamnă şi asumarea unei candidaturi politice. Oameni dintre cei care nu au fost complici la hoţiile din ultimii 30 de ani.

Oameni care luptă pentru o Românie fără hoţie, fără şpagă în spitale, fără pensii speciale, fără nepotisme în administraţie, fără defrişări ilegale. O Românie fără corupţie, cu bani europeni care nu se fură şi pe care ştim să îi investim pentru a îmbunătăţi Educaţia, Sănătatea sau Economia.

Lista Alianţei USR PLUS Sălaj la Camera Deputaţilor este deschisă de Alin Prunean, 44 de ani, economist, antreprenor, implicat de peste 20 de ani în numeroase proiecte dedicate comunităţii sălăjene.

A făcut studii de marketing şi management la Cluj şi Bucureşti, a înfiinţat o întreprindere socială şi Fundaţia pentru Educaţie şi Dezvoltare Locală AGAPIS, cu un portofoliu impresionant de campanii de solidaritate.

La Senat lista este deschisă de Cosmin Cristian Viaşu, 44 de ani, antreprenor, economist cu specializare în managementul firmei, absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice de la Oradea, cu un masterat în cadrul Universităţii Babeş Bolyai din Cluj Napoca, cu specializarea în Managementul Afacerilor. Este un susţinător dedicat al activităţilor culturale şi al celor legate de salvarea patrimoniului construit. 

Citeşte detalii despre cele 40 de angajamente USR PLUS la guvernare pe www.usrplus.ro.

 Comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”) și realizat de operatorul economic SC Sportul Sălăjean SRL. Cod unic de identificare: 11200021

You may also like

Leave a Comment