Primul transfer al iernii la SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 119 views
A+A-
Reset

După o primă parte de sezon reuşită, SCM Zalău nu are de gând să  facă prea multe schimbări în lot. Totuşi, până în prezent, s-a renunţat la trei jucători, astfel că în aceste zile, conducerea caută soluţii pentru înlocuirea acestora. S-a vorbit despre Gabriel Vaşvari, însă, situaţia mijlocaşului de la Poli Iaşi se va clarifica abia în luna ianuarie.

Până atunci, liderul Seriei a X-a din Liga a III-a a bifat primul transfer. Este vorba despre un jucător Under care în prima parte a sezonului a evoluat la Unirea Dej, în Liga a II-a. Este vorba despre Mario Geană, un fundaş lateral în vârstă de 18 ani care a evoluat la gruparea clujeană sub formă de împrumut de la FCSB.

Însă, n-a prins prea multe minute în Liga a II-a, astfel că FCSB l-a împrumutat la Zalău pentru restul sezonului.

Înainte să ajungă la Unirea Dej, noul jucător de la SCM Zalău a evoluat doar  pentru echipele “under” ale clubului condus de Gigi Becali, fiind şi component al naţionalei României sub 18 ani.

De menţionat este faptul că Mario Geană a reuşit să câştige Cupa României alături de FCSB U19 în sezonul trecut şi chiar a reuşit să marcheze în finala cu Farul, pe care echipa sa a câştigat-o cu scorul de 3 – 2.

Totodată, să amintim faptul că tot pe filiera FCSB a ajuns la Zalău şi Ionuţ Sălăjan, un alt fundaş dreapta din lot, unul dintre cei mai apreciaţi jucători de către fanii zălăuani.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!