Responsive Menu
Add more content here...


Primul meci în campionat la SCM Zalău, pentru tânărul Andrei Pop

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 27 views
A+A-
Reset

”Din punctul meu de vedere am avut o evoluţie bună cu CFR Cluj II. Îi mulţumesc lui <mister>  că a avut încredere în mine”, a spus portarul zălăuan


Încă de la începutul pregătirilor, SCM Zalău a avut la dispoziţie trei portari, Claudiu Băican, Andrei Pop şi Tudor Mare, toţi trei fiind şi în momentul de faţă în lotul grupării zălăuane.

Titularul de drept a fost Claudiu Băican, cel care este şi căpitanul echipei, în timp ce Andrei Pop a apărat doar în jocul din Cupa României, cu Olimpia, iar Tudor Mare doar în jocurile de verificare.

Pentru meciul cu CFR Cluj II, tehnicianul Alexandru Pop a făcut câteva modificări în primul 11, astfel că în poartă a fost trimis ”puştiul” Andrei Pop. Tânărul portar a fost titularizat în premieră la SCM, la un joc din campionat şi a avut o prestaţie bună, cu toate că în repriza secundă a încasat două goluri.

”În primul rând mă bucur foarte mult că am câştigat meciul cu CFR Cluj II, o echipă foarte bună, însă şi noi ne-am pregătit foarte bine şi munca noastră începe să se vadă. În al doilea rând mă bucur că am jucat titluar şi din punctul meu de vedere am avut o evoluţie bună. Îi mulţumesc lui <mister> pentru că a avut încredere în mine. Avem o echipă foarte unită, muncim cu mult devotament la antrenamente, iar evoluția noastră crește de la meci la meci. Sper să evoluez și eu cât mai bine și să avem rezultate cât mai bune”, ne-a declarat Andrei Pop.

În vârstă de 18 ani, Andrei Pop a jucat aproape nouă ani la FC Zalău, începând de la grupele mici de juniori şi până la echipa mare, cu care a strâns câteva meciuri în Liga a III-a.

Timp de un an jumate, Andrei Pop a fost şi la Universitatea Cluj, unde a jucat pentru juniorii republicani, dar şi la echipa secundă.

You may also like

Leave a Comment