Responsive Menu
Add more content here...


Primul meci din noul sezon, primele goluri pentru Vlad Morar!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 43 views
A+A-
Reset

Fotbalistul originar din comuna Crişeni a reuşit o “dublă” în victoria echipei sale cu OFI Creta


După ce în stagiunea trecută a marcat 9 goluri pentru Panetolikos în campionat, dar şi alte reuşite în Cupa Greciei, Vlad Morar şi-a propus în noul sezon să înscrie şi mai multe goluri.

În prima etapă, sălăjeanul nu a putut evolua din cauza unei suspendări şi nu şi-a putut ajuta echipa în meciul cu Atromitos, pe care Panetolikos l-a pierdut la limită, scor 1 – 2.

Din etapa a doua, fotbalistul în vârstă de 25 de ani şi-a intrat în “pâine” şi a făcut-o foarte bine, astfel că a fost din nou eroul echipei sale.

Panetolikos a obţinut prima victorie a sezonului, scor 2 – 1 cu OFI Creta, iar Morar a fost decisiv pentru echipa sa şi a marcat o “dublă”.

“Îmi doresc să marchez mai multe goluri decât în sezonul trecut, dar este abia începutul de campionat şi trebuie să ne concentrăm la fiecare joc. Mă bucur că am început foarte bine şi am înscris două goluri, dar sper să continui la fel de bine şi să obţine cât mai multe rezultate pozitive”, ne-a declarat Vlad Morar.

Fotbalistul sălăjean mai are contract încă doi ani cu echipa din Grecia şi nu se gândeşte la plecare ci vrea să aibă un sezon cât mai reuşit la finalul căruia să înscrie minim 15 goluri, iar Panetolikos să prindă un loc de cupă europeană.

You may also like

Leave a Comment