Primul meci acasă din 2024. SCM Zalău înfruntă CSM Constanţa

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 469 views
A+A-
Reset

După o pauză de o lună, voleibaliştii zălăuani vor fi din nou în faţa fanilor miercuri după-amiază. La primul meci de acasă din noul an, formaţia zălăuană susţine un meci important în economia calificării în play-off, cu CSM Constanţa, în faţa căreia are de luat o revanşă după înfrângerea din tur

Miercuri, ora 18.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”: SCM Zalău – CSM Constanţa

Pentru SCM Zalău, primul meci din 2024 a fost sâmbătă, la Bucureşti, cu Dinamo. După un joc bun, zălăuanii s-au întors acasă cu un punct obţinut pe terenul unei grupări cu pretenţii la titlu, însă formaţia pregătită de Rainer Vassiljev putea chiar mai mult, având în vedere că a avut 2 – 0 la seturi.

Acum gruaparea zălăuană se pregăteşte de primul meci pe teren propriu din 2024, un joc cu importanţă la play-off. Miercuri, de la ora 18.00, SCM se duelează cu CSM Constanţa, o contracandidată la locurile de play-off.

Faţă în faţă se vor afla două vecine de clasament. CSM Constanţa ocupă locul 7 cu 20 de puncte, în timp ce SCM Zalău se află pe locul 8 cu 15 puncte, dar cu un meci mai puţin jucat, fiind vorba de restanţa cu campioana Arcada Galaţi.

La prima vedere, gazdele sunt favorite, dar managerul Adrian Feher spune că partida de miercuri trebuie tratată cu maximă seriozitate. Asta mai ales după păţania din tur, când SCM Zalău nu a obţinut niciun punct din confruntarea cu echipa de la malul Mării Negre.

“Aşteptăm cu încredere meciul cu CSM Constanţa, un joc important pentru noi, pe care trebuie să-l câştigăm. Ne dorim o victorie şi vrem să nu pierdem niciun meci acasă în acest retur. Întâlnim o echipă care este în faţa noastră în clasament, care în tur ne-a învins şi care s-a impus şi la Baia Mare, pe un teren unde noi am pierdut. Este clar că trebuie să tratăm meciul cu seriozitate. CSM Constanţa are jucători străini talentaţi, jucători români buni şi formează o echipă bună a campionatului. O victorie miercuri ne apropie de play-off. Va fi un meci echilibrat pentru că nici Constanţa nu vine la Zalău în excursie. Sper ca forma bună care o traversăm şi dorinţa de victorie a băieţilor să ne aducă 3 puncte”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

CSM Constanţa vine după două victorii consecutive, 3 – 1 la Timişoara şi 3 – 0 acasă cu Explorări Baia Mare. Constănţenii au moral bun, dar SCM Zalău are avantajul terenului propriu şi nu concepe să nu câştige confruntarea de miercuri. Cu o victorie, zălăuanii ar face un pas important spre play-off şi s-ar putea desprinde de Explorări Baia Mare, care în această rundă are un meci dificil cu SCM Craiova.

You may also like

Leave a Comment