Primul amical al anului pentru SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 944 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a sunat adunarea săptămâna trecută când a avut loc reunirea lotului. Fotbaliştii s-au pregătit pe plan local în aceste zile, iar miercuri, 24 ianuarie, vor susţine şi primul meci amical din această perioadă. Zălăuanii vor înfrunta Unirea Dej, într-un meci programat la ora 13.00, la Baza Unirea din Cluj-Napoca.

Dacă pentru SCM Zalău va fi primul joc amical, Unirea Dej este o formaţie aflată în plină perioadă de pregătire şi care a disputat deja un meci amical, împotriva colegei din Liga a II-a, Corvinul Hunedoara, meci încheiat la egalitate, scor 0 – 0.

SCM Zalău şi Unirea Dej se cunosc destul de bine, fiind adversare în Liga a III-a în sezoanele trecute. Mai mult, prezenţa Unirii în Liga a II-a se leagă de gruparea zălăuană, toţi sălăjenii aducându-şi aminte de barajul de promovare “câştigat” cu cântec, în ultima secundă de formaţia din Dej.

Au trecut aproape trei ani de la acel meci şi cele două echipe s-au mai întâlnit în câteva meciuri amicale.

Aşadar, meciul dintre SCM Zalău şi Unirea Dej va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 13.00, la Baza Unirea din Cluj-Napoca, în ceea ce va fi primul amical din cele zece stabilite de SCM Zalău în această perioadă.

După partida cu Unirea Dej, SCM se va duela sâmbătă cu Olimpia Satu Mare, după care miercurea viitoare va susţine un joc de pregătire în compania celor de la ACS Mediaş, fruntaşă în Liga a III-a.

Pe urmă, la început de februarie, zălăuanii vor pleca într-un stagiu de pregătire centralizat, la Arad.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!