Responsive Menu
Add more content here...


Primele declarații ale brazilianul Nicolas Dos Santos în tricoul lui SCM Zalău: “Avem şanse bune să ne luptăm la titlu”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Valorosul voleibalist a ales să vină la poalele Meseşului după ce a auzit doar cuvinte frumoase despre voleiul zălăuan şi despre performanţele realizate de-a lungul anilor. S-a consultat şi cu alţi brazilieni ce au mai jucat la Zalău şi a decis ca SCM să fie echipa la care va juca în sezonul 2020 – 2021, în care are convingerea că formaţia sa se va putea ancora în lupta la titlu


Atât în perioada Remat Zalău, cât şi în perioada celor de la Volei Municipal, la poalele Meseşului au jucat de-a lungul anilor mulţi voleibalişti brazilieni, începând de la Adriano Lamb, Marcos Barbosa, Paulo Veloso, Raphael Florêncio Margarido, Leonardo dos Santos, Carlos Dias Massinatori, Matheus Dall’Agnol, Rogério Mineiro şi Leo del Bosco Dall’Agnol.

Şi SCM Zalău şi-a îndeptat atenţia spre astfel de jucători, astfel că l-a convins pe Leo Dal Bosco să joace şi pentru noua echipă de sub Meseş.

Un alt brazilian a fost transferat de SCM în vară. Este vorba de Nicolas Bernard dos Santos, un valoros centru din “Ţara Cafelei”, care ultima dată a evoluat în puternicul campionat al Franţei, la Montpellier Volley.

A primit cuvinte frumoase de Zalău de la conaționalii Adriano Lamb și Leo Dal Bosco

Până să îşi pună semnătura pe un contract cu SCM Zalău, Nicolas Bernard dos Santos şi-a luat notiţe despre voleiul zălăuan şi  a ales să vină sub Meseş după ce a auzit doar cuvinte frumoase.

“Am primit o ofertă de la Adrian Feher şi am acceptat provocarea pentru că vreau să ajut  la refacerea imaginii voleiului din acest oraş. Despre voleiul din Zalău am primit informaţii şi de la ceilalţi brazilieni care au mai jucat aici, Adriano Lamb şi Leo Dal Bosco, care mi-au spus cuvinte frumoase”, ne-a declarat Nicolas Bernard dos Santos.

Voleibalistul de 25 de ani se află la Zalău de o lună şi jumătate, astfel că şi-a putut face o imagine desprea valoarea lotului pe care îl are SCM. Spune că noua echipă a Zalăului ar putea face lucruri măreţe încă de la primul sezon şi crede că SCM are şanse  de a se lupta la titlu.

A mai rămas puţin timp până când SCM Zalău va susţine primele jocuri oficiale. În perioada 6 – 8 noiembrie are loc primul turneu al Diviziei A1, când formaţia zălăuană va întâlni Unirea Dej, dar şi campioana Arcada Galaţi.

“Noul sistem de desfăşurare a campionatului, va fi foarte diferit. Cu siguranţă nu este cel mai bun scenariu, dar aşa va fi pentru toată lumea. Noi trebuie să ne adaptăm rapid la acest sistem, cu două meciuri unul după altul. Indiferent de sistemul competiţional, sunt foarte încrezător în ce priveşte acest sezon. Abia aştept să începem”, a mai spus Nicolas Bernard dos Santos.

Sud-americanul a început voleiul încă de la vârsta de 11 ani la Gremio şi ani la rând a îmbrăcat tricoul unor formaţii din ţara natală, precum,  Apav Volei, Minas, Bento Volei, Taubate  şi Corinthians. În sezonul trecut a fost în Franţa, la Montpellier.

 


“Avem o echipă foarte bună, cu câţiva jucători foarte experimentaţi din campionatul României, dar şi un mix bun cu jucători străini care au jucat la nivel înalt.Cu siguranţă că suntem aici să câştigăm. Ştiu că sunt şi alte echipe bune, dar noi muncim din greu zi de zi şi cred că avem şanse bune să ne luptăm pentru titlu. Voi da tot ce am mai bun pentru a ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivele. De asemenea, sunt foarte încântat de echipă şi oraş”.

Nicolas Bernard dos Santos


You may also like

Leave a Comment