Responsive Menu
Add more content here...


Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a participat la evenimentul BUSINESS FORUM NORD-VEST, Ediția a III-a

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a participat astăzi, 16 februarie, la evenimentul BUSINESS FORUM NORD-VEST, Ediția a III-a, desfașurat la Complexul Brilliant Parc

by Mihai POP
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Evenimentul a fost organizat de Organizația Patronilor Sălaj, în colaborare cu Clubul Oamenilor de Afaceri Silvania, Asociația Întreprinzătorulor Maramureș, Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest și Asociația Camera Meșteșugarilor din Satu Mare, Uniunea Națională a Patronatului Român – Regiunea Nord-Vest și Federația Patronilor Bihor, sub înaltul patrinaj al Uniunii Naționale a Patrinatului Român.

🟣Ionel Ciunt, primarul Municipiului Zalău: “În cadrul evenimentului Business Forum Nord-Vest, la care am participat astăzi, am subliniat importanța pe care o are mediul de afaceri în dezvoltarea comunității noastre.

Zalăul este un important centru industrial, iar acest lucru se datorează mediului privat autohton și câtorva companii multinaționale care au capacități de producție pe raza municipiului nostru.
Este foarte important ca administrația locală și centrală, împreună cu mediul de afaceri, să pună la un loc ideile constructive, pentru a avea o dezvoltare economică solidă a țării și a regiunii în care trăim. Firmele românești au nevoie de soluții, unele pentru a supraviețui și altele pentru a se putea dezvolta, iar noi, cei din administrație, trebuie să înțelegem că există o urgență în ceea ce înseamnă rezolvarea problemelor mediului privat.
Mediul privat are idei valoroase care duc la dezvoltare economică pe trermen lung a României, iar la nivel guvernamental există preocupări pentru a găsi soluții la problemele mediului de afaceri”.

You may also like

Leave a Comment