Responsive Menu
Add more content here...


Primarul Jiboului a semnat pentru a doua șosea ocolitoare!

În cursul zilei de azi, Dan Ghiurco s-a aflat la la Ministerul Transporturilor, acolo unde a semnat un acord pentru centura care va ocoli orașul prin zona Parcului Industrial. Această investiţie va fi cea de-a doua șosea ocolitoare a orașului Jibou prin CNAIR

by Tiberius NICODA
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Primarul Orașului Jibou, ing. Dan Ghiurco, anunță de la București semnarea unui nou acord important la Ministerul Transporturilor.

“Am semnat azi la Ministerul Transporturilor acordul de parteneriat pentru construirea tronsonului de șosea în zona de sud a orașului prin CNAIR – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Proiectul ”Descărcarea traficului din Drumul Expres Jibou – Românași” va însemna construirea unei legături eficiente între oraș și viitorul Drum Expres, tronson ce va servi totodată ca o a doua șosea ocolitoare, în prelungirea celei existente, inaugurate în 2016.

Această a doua șosea ocolitoare a Jiboului – Centura Sud – va ocoli orașul prin zona Parcului Industrial. Va începe din zona Lukoil, unde se termină Centura Est, și se va conecta cu Drumul Național 1H la ieșirea din Jibou spre Cuceu.

Punem la punct infrastructura în Jibou să asigurăm funcționalitate și confort în circulație și am gândit lucrurile și în perspectiva legăturii cu viitorul drum Expres Jibou – Românași și cu Autostrada. Ne asigurăm că orașul are acces ușor la infrastructura mare pentru a beneficia de posibilitățile de dezvoltare pe care aceasta le va aduce”, a menţionat edilul oraşului de pe Someş.

Iată așadar că la Jibou edilul se implică în ritm susținut pentru modernizarea infrastructurii rutiere.

Succes le urăm și să fie într-un ceas bun!

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj de miercuri, 21 februarie. 

You may also like

Leave a Comment