Responsive Menu
Add more content here...


Echipa cu care Dan Ghiurco şi Vlad Paşcalău intră în luptă pentru un nou mandat la cârma Primăriei Jibou

Având în spate o echipă redutabilă, alcătuită din oameni de succes în mai multe domenii, social-democraţii speră la rezultate foarte bune la alegerile locale din 9 iunie, atât la Primărie, cât şi la Consiliul Local

by Tiberius NICODA
0 comment 1K views
A+A-
Reset

Tocmai pentru că au făcut împreună o echipă de succes, cu rezultate remarcabile pentru Jibou și pentru standardul de viață al jibouanilor, actualul primar din Jibou alege să candideze cu echipa sa pentru un nou mandat la primăria de la Jibou.

Candidatura validată oficial a lui Dan Ghiurco în Consiliul Politic Național al Partidului Social-Democrat este confirmarea intențiilor anunțate anterior de acesta de a candida din nou, pentru a continua în același ritm alert modernizarea și dezvoltarea orașului Jibou.

Dan Ghiurco primar, împreună cu Vlad Pașcalău viceprimar, a dat Jiboului o transformare cu mari beneficii pentru calitatea vieții locuitorilor orașului. În mandatul său ca și primar, oraşul a înregistrat cea mai performantă absorbție a fondurilor europene din rândul orașelor din aceeași categorie și este singurul din Regiunea Nord-Vest cu trei proiecte de mobilitate urbană, de peste 50 de milioane de euro.

Cu bani europeni, dar și cu bani guvernamentali și din bugetul propriu, administrația din Jibou a reușit să finanțeze proiecte bine gândite în funcție de nevoile comunității, cu rezultate mari în toate planurile, de la infrastructură, condiții în școli și grădinițe, condiții pentru sportul în masă, tot ce ține de ridicarea standardului de viață în oraș.

Hotărârea de a continua în aceeași echipă este evident ceea ce își doresc și jibouanii. Este de la sine înțeles că, la Jibou, alegerile din 9 iunie vor însemna doar un nou impuls pentru parcursul actualei administrații, cu Dan Ghiurco și Vlad Pașcalău la conducere.

„Ne mândrim cu o echipă revitalizată, formată din profesioniști și persoane devotate comunității locale, ale căror contribuții în domeniile lor de expertiză au fost și sunt apreciate de oameni.
Pornim în această competiție electorală cu determinare și cu promisiunea de a lucra neîncetat pentru dezvoltarea orașului și localităților arondate, pentru bunăstarea fiecărui locuitor!”, a declarat Dan Ghiurco – primarul de la Jibou.

PSD Jibou vrea cât mai mulţi consilieri locali 

Iată, avem și componența echipei cu care actualul și viitorul primar al Jiboului are de gând ca să continue ce are de făcut în folosul Jiboului și jibouanilor.

Actualmente, Consiliul Local Jibou are în componenţă 17 consilieri locali. În  mandatul 2020 – 2024, din consiliu au făcut parte 8 consilieri PSD, 3 consilieri PMP, 2 consilieri PNL, 2 consilieri UDMR, un consilier USR PLUS şi un consilier ALDE.

Pe e lista social-democraţilor  de la Jibou se află ingineri, economişti, cadre medicale, IT-işti sau avocaţi care au realizări în domeniile lor de activitate. În echipa condusă și propusă ca o continuitate de către Dan Ghiurco şi Vlad Paşcalău se regăsesc atât candidaţi din oraşul Jibou, cât şi din satele aparţinătoare, precum Cuceu, Husia sau Var.

Lista candidaţilor PSD pentru Consiliul Local al oraşului Jibou:

Dan Ghiurco – inginer
Vlad Paşcalău – economist
Andreea Gligan – medic
Flaviu Şigovan – economist
Anamaria Cadar – specialist planificare
Vasile Uleniuc – inginer
Sorina Căţănaş – profesor
Vasile Petran – inginier
Aura Teglaş – profesor
Valer Ureche – asistent medical
Roxana Sechel – avocat
Adrian Brîglezan – specialist marketing
Daniel Ciurbea – inginer
Oana Mirşidan-Riza – profesor
Florin Sabou – administrator
Radu Boian – economist
Doru Petrean – IT-ist
Andrei Dăniştean – economist
Sergiu Ienciu – inginer peisagist
Nicolae Luca – inginer calitate
Traian Pop – manager transport
Monel Cozma – administrator

Sigur, activitățile pe care echipa lui Dan Ghiurco le-a întreprins, angajamentele pe care aceasta și le-a asumat pentru prezent, dar mai ales pe viitor, obligă la mult mai mult și mult mai bine, dar cu siguranță jibouanii, la votul de pe 9 iunie, la alegerile locale, în semn de apreciere pentru ce s-a făcut pentru Jibou și mai ales pentru ceea ce se speră a se face, vor da acestei echipe votul de-a merge mai departe!

Succes echipei lui Dan Ghiurco!

You may also like

Leave a Comment